2010-06-04

Fredagsfin

Idag har det blivit en hel del gjort. Johan körde pappa och grabbarna Grus till flygplatsen i Fort Lauderdale, killarna ska tillbringa hela sommarlovet i Sverige. Vad tomt och konstigt det ska bli!!

Sköterskan från HomeCare var här och fixade min WoundVac, och eftersom jag "laddat upp" med dubbla värktabletter så var det varken tårar eller skrik rakt ut den här gången. Han sa att såret läker fint och fort och att allt ser bra ut.

Vidare har jag varit och fått en spruta Neulasta som ska hjälpa mig skapa nya vita blodkroppar, och så tog de fem rör blod för att se hur mina blodvärden är.

Jag var också en sväng förbi nagelsalongen och fick äntligen gelnaglarna borttagna. Det är nog sju veckor sen jag fick dem fixade senast, så ni kan ju tänka er att de var hemska! Jag har däremot märkt att naglarna växer långsammare nu, så det hade kunnat vara mycket värre.

Och så har vi dagens bandana, lite av en turban denna gång.


- Direkt från Victorias iPhone

Location:Finamore Cir,Lake Worth,USA

20 kommentarer:

Sandra sa...

Vad skönt att det gick bra och att det läker bra!

Skönt att du fick naglarna fixade oxå.

Jättefin bandana!

Stor bamsekram!

mallan sa...

Skönt att du ludne ladda upp med dubbla värktabletter! Bra att det läker fint!

Kramsr!

Anne sa...

Vad snyggt knutet du får till det, det är nog en liten konst bara det. Men du är ju pysslig och en kreativ person, så du har nog talangen att
knyta till bandanan snyggt. Och du, goda nyheter höra att sköterskan som var hem och grejade med såret sa att det läker bra. Jag förstår så väl att det känns tomt ha lillgrabbarna borta, det är ju inte vad du och ni är vana vid. Men de kommer som sagt att få det toppen, en fin sommar i Sverige. Och du får koncentrera dig på att ta dig igenom behandlingarna och slippa oroa dig för att behöva vara stark (som du kanske känt du behövt göra inför småkillarna). De kommer ha det så gott. Tiden går snabbt också. Du kommer förhoppningsvis ha alla cellgiftsbehandlingar förbi när sommaren är slut kanske. Det var ju inte särskilt länge sen du skrev du fick nr 1 och nu är du redan inne på behandling nr 2. Så känslan jag får är att det inte är så lång "viloperiod" emellan utan att de kommer rätt tätt på. Men det där kanske ändrar. Hur som helst, tusen tusen tack för att du orkar hålla oss uppdaterade. Med bild och allt :) Du är bara för otrolig! Många kramar och hoppas helgen blir en smärtfri en.

Jenny sa...

Det är en konst att se riktigt snygg ut i bandana och du lyckas 100% - Du är jättefin!!!!
Skönt ändå att kunna ta sig ut en sväng med naglarna och göra något "normalt" också, är övertygad om att det måste ha känts skönt. Trist att killarna ska vara borta hela sommaren från er, kan bara tänka mig hur tyst och tomt det skulle vara hos oss om det var fallet här, men som du säger; säkert skönt för dem och på sätt och vis för dig också kanske, att slippa hålla upp någon sorts fasad om det känns jobbigt emellanåt, och så får du och Johan tid för varandra också. Tur att det finns webkameror och Skype :-D!!! Stor kram!!

Saltistjejen sa...

Hoppas du inte saknar killarna alltför mycket. Och vad skönt att höra att såret verkar läka fint! Hoppas nu du får vila riktigt mycket vännen!
kram!

Anonym sa...

Du är super fin! Ser jätte pigg och piggelin ut.Härligt att se.Vad skönt att såret läker så bra ,hoppas det går fortare än dom sagt. Vad bra att du får mer medicin så det inte gör lika ont. Kramar Petra

Marianne sa...

Läckert! Vad SNYGGT du lyckas få på den. Här finns mängder av kvinnor som har sjal på ungefär det sättet, utan att täcka halsen, och jag har alltid undrat hur de lyckas få det så snyggt. Men du kan knepet!!!

Skönt att de kommer hem till dig och lägger om såret så att du slipper åka iväg för det. Nu håller jag tummarna för att de där blodproverna ska visa NOLL dumceller men massor av braceller!

Och jag önskar dig en BRA helg, utan ont och feber och allt annat jobbigt, bara vila och pigghet!

STORA JÄTTEKRAMAR!

KARLAVAGNEN sa...

Du, den var snygg!

Gott att du fått lindrig som funkar och att du mår hyfsat. Gelnaglar som inte servats på ett bra tag, spännande jag funderar just på hur länge man väntar liksom. Tre veckor och de ser fortfarande ut som nya. Vi får se, får bli korta varianter tills jag ska på semester och leva livet på landet.

Nu ska jag fånga in kattskrället och åka till veterinären.

Josefina sa...

HÄRLIGT att du är på G! Att det tuffar på, att naglarna blivit fixade och turbanen är mkt snygg på dig.

Vet du vad Vic, du har sån jädra värdighet och stolthet att ALLT passar dig.

Tusen kramar.

Annika sa...

Du är fin, vännen!!
Underbart att höra att läkningen går fint, och framåt.
Tack och LOV för starka värktabletter!

Ja, dina killar lär nog få en fin sommar hemmavid.
Snart ses ni igen, och då ska vi hoppas att alla cancerceller dragit dit pepparn växer.

Kramar och stryrka!!!

Desiree sa...

Tjusig bandana. Vad fint du fixat den också. Låter toppen att såret läker som det ska och att det ser bra ut nu. Klart att du ska se till att bli ompysslad och få naglarna fixade och sådant. Det är du så värd. Du får Skypa med killarna ofta så blir det inte saknaden lika stor.
Kram!

Anonym sa...

Vad kul att du har kunnat ha en så "busy" dag, det tyder ju på att du mår bättre :-)

mammigranten sa...

Jättefin!
Ser somrig ut i färgerna.
Hoppas att du får en bra helg och att grabbarna kommit fram ordentligt.
Kram

Petchie75 sa...

Jättesnygg turban! Jag tänkte just på det idag, att mina franska tjejkompisar ofta har "turban"-knutna sjalar runt huvudet och att det kanske skulle vara en snygg idé för dig.
Stor kram och hoppas att killarna får ett fint sommarlov i Sverige. Jag förstår dock att det kommer att vara tomt hemma..

Svensk chekchouka sa...

Jag ville bara säga att jag beundrar dig. Jag läser inte varje dag men dâ jag tittar in tycker jag att dina inlägg är fulla av energi trpts att du säkert har skitont och är helt slut. Jag tycker att du är ett exempel, fÖr de som är friska och de som gâ igenom samma sak som du gÖr nu. Du gÖr rätt i att hâlla humöret uppe, jag är övertygad om att en mmänniskas goda psyke skyndar pâ tillfrisknandet!

Stor kram frân en imponerad U.

Unknown sa...

Den där knytningen gillar jag. Vad skönt att den här omgângen gick bra. Mina naglar skulle oxâ behöva fixas, framförallt tânaglarna.

Sarah sa...

Hallihallå! Är det inte bordsduken???
Kram Sarah

SoCal Helene sa...

Hoppas att du & Johan har haft en bra helg och att killarnas resa hem til Småland gick bra!
oxoxo Helene

Taina sa...

Tomt för er blir det säkert, men skoj kommer grabbarna garanterat att få! Så skönt med lite sommarlov för dem nu. Vi får vänta ett par veckor till.

Du ser riktigt fin OCH cool ut i din bandana!

Solstrålen sa...

Vi väntar på dagens bandana.