2010-06-17

Gissa var jag har tillbringat natten...?
Jodå, ni som gissat "sjukhuset" vinner tusen poäng. Mina värden var så dåliga när vi var inne på återbesök, så jag fick en liter vätska (dropp), och blev sen skickad till sjukhuset för blodtransfusion (två påsar som getts under natten, inte riktigt klart än som ni ser på bilden) och så ska jag få en ny PickLine insatt nu på förmiddagen. Sen ska vi få åka hem. Det är märkligt vad lite blod kan göra, jag känner mig mycket piggare! Hoppas att det håller i sig länge.- Direkt från Victorias iPhone

Location:U.S. 441,Sunshine Parkway,USA

6 kommentarer:

KARLAVAGNEN sa...

Gott att du får komma hem snart igen! Måste ta tag i detta med att bli blodgivare!

Saltistjejen sa...

Å vännen!!!
Hoppas verkligen att du snart är hemma igen. Alla dessa sjukhusbesök, oavsett planerade eller oplanerade är ju något som tar enormt mycket energi. Även om man självklart inser att det är vård man får så ÄR det jobbigt att befinna sig där. Men jag tycker du är så fantastisk som har ditt humör uppe TROTS allt!!!!!
Stor kram!!!

Linda sa...

Ditt härliga humör kan liksom inte låta bli att leta sig fram mellan dina ord. Det gör dig till den stark och fantastisk människa Victoria! Stor kram och hoppas du snart är hemma igen!

Desiree sa...

Det är skönt att du mår bättre men himla synd att dina värden krånglar. Jag hoppas att det blir bättre och stabiliseras snart. Stackare. Hoppas du känner dig mycket bättre och piggare med tanke på natten som gått bort och ny pickline som har sats in och allt. Tänker jättemycket på dig Victoria. HOppas du får komma hem nu och ha några bra dagar.
Kram!

mallan sa...

Hurra för att du är piggare! Hoppas det fortsätter så! Heja dig!

Stor kram!

Marianne sa...

Så trist att värdena var så usla. Men skönt att blodet hjälper, jag hoppas som du, att den nya piggheten håller sig länge, länge. Och så hoppas jag att dina värden går upp.

Skönt i alla fall att du får komma hem snart igen.

KRAMAR I MÄNGD!!!