2010-07-25

Måste ju testa

Marianne var ju så snäll och visade mig hur jag skulle kunna få större bilder på bloggen, så nu måste jag ju testa, såklart! Eftersom jag inte fotat så mycket på sistone får det bli gamla bilder ett tag framöver, men när jag orkar ska det bli nya bilder!

10 kommentarer:

josse sa...

ser ljuvligt gott ut. mkt snygg ny layout! hoppas att du har det bra - det glädjer mig väldigt att du verkar må helt okej efter senaste behandlingen! kramar.

Victoria sa...

Josse: Vad kul du gillar layouten! Ja, jag mår faktiskt riktigt bra numera, lite trött ibland men det är ju en "skitsak" ;o)! Vi pratade om det igår, det var ju inte länge sen jag var så dålig att jag inte ens orkade SITTA upp i soffan, utan kunde bara ligga ner! Usch ja.
Kramar!

josse igen sa...

Låter helt underbart. Jag blir så jäkla glad. <3 är det mozarella på mackan? :)

Kerstin sa...

Åh, vad läcker din sida blev och så kul att du mår bättre. Jag skulle behöva lära mig hur man gör bilderna större. Det ser mycket snyggare ut.
Ha en fin dag.
Kram

Solstrålen sa...

Läcker layout. Skitsnyggt!
Ska det föreställa purgatorium och Dantes inferno eller bara ett vanligt amerikanskt barbeque?

Saltistjejen sa...

Ser supergott ut! Inte hjälper det att jag är grymt hungrig men sitter på jobbet och väntar på en sak för att sedan kunna avsluta och slutlige gå hem.... Hungern river i magen.... Och din bild får den att börja kurra högt...! :-)
Kram!

Victoria sa...

Josse igen: Gulle dig! Det är ett fat med mozzarella, tomat och basilika, om jag inte minns alldeles galet.

Kerstin: Vad glad jag blir att du gillar sidan! Jag kan ta och skriva ut instruktionen i ett inlägg så kan du skriva av!? Kram!

Solstrålen: Vet inte riktigt, tyckte bara att det var coolt med svart och så flammorna på det, men vi kan väl säga lite gammal hederlig barbecue!?

Saltis: Kurr, kurr! ;o) Kram!

Anne sa...

Jag tycker också om nya looken. Gillar designen, eldsflammorna känns som att det passar väldigt rätt på dig just nu.
Så skönt att du mår riktigt bra, förutom trötthet. Men som du skrev i en kommentar, i jämförelse med att tidigare knappt orka sitta upp så är det ju en enorm skillnad.
Tomater, basilika och mozzarellabilden ser så smaskig ut. Ska faktiskt strax göra en tomatsallad med basilika men har ingen mozzarella utan fetaost så det får bli det istället, gott det med. Kram!

Sarahs sajt sa...

Coolt med stora bilder!
Du, kolla av datorn, Mikael och mamma har fått Viagrareklam e-postat från dig. Litet elakt virus?
Kram S

Anna, Fair and True sa...

Så det är så man gör alltså (läste precis instruktionerna ovan)! Och mozarellansalladen såg ju bara så god ut!