2010-07-06

Men är hon högfärdig eller...?

Nope.

Jag läser alla era kommentarer. Jag ler, blir varm i hjärtat och gråter till och med ibland en skvätt av alla era kloka, snälla, fullkomligt underbara kommentarer.

Men jag har inte möjlighet att svara på alla.
Om någon ställer en direkt fråga ska jag försöka svara.

Jag hoppas att det är OK med er.
Som jag har det nu orkar jag helt enkelt inte, så är det bara.

Det var bara det jag ville säga.

15 kommentarer:

Petra H sa...

Jag tror inte att det är någon av oss som förväntar oss att du ska svara på alla kommentarer! Koncentrera dig på att bli frisk, det är huvudsaken och det vi alla hoppas för din skull!
Stor kram

eastcoastmom sa...

Söta du, det är nog ingen som tror att du är högfärdig. När man är sjuk måste man tänka på sig själv och fokusera på att bli frisk, gör det! Så fortsätter vi att skicka positiva tankar och energi.

Kramar från Connecticut

mallan sa...

Klart det är ok!
Jag fortsätter liksom skriva ändå!
Stor kram!

Saltistjejen sa...

Vännen,
jag tror ingen som kommenterar här kräver svar. Vi vill skriva till dig eftersom det för många av oss är det enda sättet att försöka ge lite styrka och tröst. Att känna att vi kan hjälpa dig. Om så bara via ord. Trösteord. Vi vill skriva för att visa att vi finns här ute och tänker på dig. Känner med dig.
Allt du ska fokusera på nu är att vila så du orkar med dina jobbiga behandlingar. Vila så du hämtar krafter och energi till att bli frisk. DET är ditt jobb!!!!!!!!! Inte att svra på våra kommentarer! Vi är såååå glada över att du ens orkar skriva inlägg på bloggen. Att du orkar och tar dig tid att dela med dig av dina tankar och känslor och av vad som händer och sker i ditt liv just nu. Vi är evinnerligen tacksamma över DET!
Vila nu vännen! Vi finns här.
:-)
KRAAAAAM!

Kerstin sa...

Klart att du inte orkar. Du ska använda din energi till att bli frisk istället. :)
Sköt om dig.

Linda sa...

Håller med föregående talare: det är självklart det är okej :) KRAM

Desiree sa...

Spar på krafterna vännen. Du behöver dem. Du finns där i mina tankar så mycket ska du veta. Tack för att du delar med dig.
Kram!

Marianne sa...

NEJ, det är INGEN som tror att du är högfärdig! Det är mer än begripligt att du inte orkar svara på kommentarer. Ibland är du så sjuk att du bara ligger och gnyr, hur skulle du orka sitta vid datorn då? Och de stunder du mår bättre ska du ROA dig bäst du kan! INTE sitta vid datorn och svara på kommentarer. Det är en order : )

Vi är glada att du håller oss uppdaterade ibland, det är mycket bara det. För vi är så klart oroliga för dig och vill kunna sända extra mycket tankar till dig när du behöver det.

STORA JÄTTEKRAMAR FRÅN KAIRO!

PS. Sfinxen hälsar! Nu kom en kamel och satt han också hälsar!

Ann-Marie sa...

Ingen förväntar sig att du ska svara, det är bara roligt om vi kan glädja dig en liten stund i din tillvaro som du just nu befinner dig i.

Det låter inte så störtkul med prylen i huvudet, men det går säkert jättebra. Det händer ju ibland att man hamnar i sådana lägen där man egentligen inte har något val, och det brukar gå bra, även om man är orolig, rädd och jättenervös. Hoppas att dina killar har det bra och att längtan efter dem inte blir alltför svår.

Skönt att du för en gångs skull slipper din hemska huvudvärk.

Många kramar från ett regnigt Botkyrka.

Ulrika sa...

Jag kan inte låta bli att le... nånstans mitt i allt som pågår så lyckas du få till sån där härlig ironisk svensk humor! Det är underbart att se/läsa!
Det är också det som känns så starkt och tryggt. Att du inte orkar skriva en massa är inte det minsta konstigt. Det är alldeles fantastiskt vad du tar dig igenom!
Jag blev diagnostiserad med en kronisk sjukdom tidigt i år och du är en stor inspiration för mig med din mentala styrka!

Fritt ur hjärtat sa...

Kommenterar inte värst, men vill ändå säga att jag är med dig. är här varje dag.
Kram.

Anonym sa...

Jag vill bara pyssla om dig så att du känner dig bättre. Beundrar dig att du skriver. Styrke kramar.T E.K

Millan sa...

Sjalvklart ar det ok!! Sjalv ar jag ratt kass pa att lamna kommentarer. Men jag laser och jag tanker pa dig! Kram

Cecilia sa...

Du är en otrolig människa.Jag förstår inte var du hittar styrkan men jag beundrar dig nåt otroligt.
Jag har bara fått negativa nyheter idag vilket har fått mig ledsen.Men nu ikväll när jag satt ute på filten och lyssnade på Peter Jöback och Stockholm i Natt så började jag storgråta igen för jag kom att tänka på dig...Mina bekymmer är en spott i havet jämfört med det du tar dig igenom.Vi är många som vill dela med oss av vår styrka men jag är övertygad om att DU gör detsamma trots situationen du är i.Det märkte jag om inte annat nu.
TACK och många kramar till dig!!!

effy sa...

Du ska vila, bli frisk, vara självisk till tusan och strunta i om nån läsare blir förnärmad. Och alldeles speciellt SKA du bli frisk! Sådeså!
Kram från ett varmt och soligt Sverige!! :)