2010-07-16

Morgonbesvikelse

Inatt drömde jag att mitt hår helt magiskt hade växt ut igen, så långt att jag kunde ha min vanliga hästsvans! Jag blev allt lite besviken när jag vaknade och insåg att jag fortfarande var skallig....


- Direkt från Victorias iPhone

Location:Finamore Cir,Lake Worth,USA

9 kommentarer:

Fransyskan sa...

Det kommer växa ut snabbare än du anar! Njut av att slippa varmt hår ett tag:-)

Desiree sa...

Det som är bra är dock att det skulle kunna tolkas som en sanndröm för du kommer att få tillbaka ditt långa jättefina hår.
Kram!

Saltistjejen sa...

MEn se DET var en sanndröm! När allt detta är övr så KOMMER du att få tillbkas ditt vackra hår igen och kan göra pounitaelj som E säger.
:-)
KRAM vännen!!

Marianne sa...

Åh, men JA, det ÄR en sanndröm! Vet inte hur lång tid det tar efter behandlingarna, men växer ut gör det! Och då får du ditt fina hår igen. Det lär ju bli ännu bättre kvalitet än det var innan, så det kan du se som en bonus!

KRAMAR I MÄNGD!

Anne sa...

Defintivivt, det är en sanndröm. Den ligger där och väntar på dig och att bli sann. Det kommer en dag snart då du kan blicka tillbaka på allt detta, med lång hårman, och ha det som en passerad erfarenhet, som en del av ditt liv och din historia, men där det inte längre är din vardag och nuet. Det kommer en sådan dag, den ligger där längre fram och väntar på dig. Då cancern, alla behandlingar, hårlöshet och allt det du nu går igenom är historia.
Massor med fredagskramar!
ps hoppas ni kommer iväg på bio, har läst mycket om Inception, tydligen har den fått väldigt bra kritik. ds

Anonym sa...

Vilken osjysst dröm. Gah! Snart är du där igen!/Kiddan

annieverse sa...

Jäpp, även om du får vänta lite på det så vippar hästsvansen igen i framtiden :-)

Gunilla sa...

Jag tror som alla andra att det var en sanndröm, men jag tycker du är snygg i din sjal. Och håret kommer att växa snabbt.

När jag var hos syrran för några dagar sedan hade hon sjal istället för peruk eftersom den blir så fruktansvärt varm, speciellt i den enorma värme som vi har nu. Jag tycker faktiskt att hon var mycket snyggare i sjalen än i peruken!
/Ha det nu riktigt bra!

mallan sa...

Visst var det en sanndröm! Det kommer tillbaka!