2010-07-10

Otäck bild

Johan har tagit en bild på hur jag ser ut i huvudet, det ser rätt så otäckt ut så om du är lite känslig för sånt så ska du sluta läsa NU.

När jag träffar kirurgen idag ska jag fråga om han fick ett bra pris på häftklamrar..... ;o)


- Direkt från Victorias iPhone

Location:S Congress Ave,Atlantis,USA

15 kommentarer:

S w e F l o sa...

Oj, jag hade tänkt att de skulle göra et litet pyttehål! När håret växer ut kommer det nog inte att synas alls, min kusin opererade hjärnan med ett rejält hår, och endast om han är supersnaggad så ser man ärret. Visst är det schyyst med sådana sjukhus som faktiskt gör ens besök lite drägligare? Jag var mycket mer avslappnad på ett liknande ställe, där jag kunde ringa och beställa a la cart, hade eget fint rum med konst på väggarna och en egen platt-TV... Små detaljer som dessa kan faktiskt pigga upp! Kram!

Marianne sa...

Jag tror som SweFlo, att när håret har växt ut kommer man inte ens att ana ärret. Och det är nog ett pyttehål under, men att de var tvungna att vika undan huden.

HOPPAS att du fortfarande mår bra utan biverkningar!!!

KRAMAR I MÄNGD IGEN!

olgakatt sa...

Jag tycker det är snyggt! Men är nog yrkesskadad.
Önskar dig så lindrig behandling som det är möjligt! Du är en härlig tjej med rätt kampanda! Detta är 2010 och alla oddsen på DIN sida!

Anonym sa...

Jag kan ju nämna att jag pratade med Vic för någon timma sedan och hon lät så pigg! Undrade om det verkligen var cellgifter hon fick??? Om några timmar skall hon få ett motgift...då kanske energin dras ned lite...men vem vet? Hade ett positivt och kul samtal! Tyvärr jag jag inte hälsa på idag (Vic och Johan) det får bli i nästa vecka!
KRAAAAAAAMMMM!!
Filippa

Marianne sa...

Filippa: TACK för uppdateringen, vi blir alla glada av att höra om en pigg och glad Vic!

anna of sweden sa...

Heja dig Victoria!

Millan sa...

Hoppas att du fortfarande mar ok och fatt sova ok! Ja josses vad haftklamrar ... otroligt egentligen! kram

Saltistjejen sa...

Vad skönt att se att du är ihophäftad nu!!! :-)
Jag har förresten hört att kirurger har ett stående bud på bra häftklammerpriser! ;-)
Härligt att läsa kommentaren från Filippa också. Tack för den uppdateringen!. Jag är så glad att du har mått efter omständigheterna bra och att operation och cellgifter verkar gått fint.
Kram!!

Fransyskan sa...

Vilket fint ärr! Jag slår vad om att det knappt kommer synas när det läkt ihop! Och gör det det, kan du stoltsera med att ha världens ovanligaste ärr på skallen. Se det positivt! Och du är JÄTTEMODIG som vågar titta på ärret så snart. När jag opererades tog det en månad innan jag vågade ta av plåstret och titta. 17cm sår hade då hunnit läka ihop till ett tunt fint ärr. Du är så otroligt stark, det är underbart att du orkar vara det. Snart är hela den här episoden förbi och du kan njuta av varenda dag igen! Heja DIG!

Desiree sa...

Väldigt interessant att se. Det kommer som andra säger att inte synas alls då ditt röda fina hår vuxit ut igen. Hoppas det fortfarande känns någorlunda ok och att du slipper illamåendet. Det är bra att de verkar ta väl hand om dig. Det behöver du. Allt som kan pigga upp behöver du och är du sååå himla värd.
Heja dig Victoria.
Bamse kram

mallan sa...

AJ! Det känns bara AJ inom mig när jag ser det.

Gör det ont? Hoppas inte du har ont.

Heja dig måste jag säga också! Du är så modig så jag nästan svimmar, hurra för dig!

Petra H sa...

Det får se hur otäckt ut som helst så länge det gör dig bättre!! Och håret växer ju ut igen.
Det låter som de tar väl hand om dig även om de snålar på täckena - det var samma i Puerto Rico, sjukhusen var svinkalla. Jag var aldrig inlagd men var dagpatient och som jag skakade av frossa och köld efter min operation, inte blev det bättre av att det var typ 10 grader inomhus.
Stor kram och hoppas att du är varm i fleecepyjamasen!

Sandra sa...

Hu... ser läskigt ut...
Skönt att allt gått bra i alla fall!

Kram kram!

Anna, Fair and True sa...

Det där kommer ju inte synas senare när håret växt ut! Och jag är inte alls känslig så jag kollade nyfiket :)

Fritt ur hjärtat sa...

Snyggt handarbete tycker jag också, något att skryta med när folk pratar om stygn...;-) Agraffer heter det tror jag, men häftklammrar låter mer spännande, jag räknade till 24 vid min förra operation. Hoppas det gått så bra som det ser ut på utsidan.
Fortsätter hålla tummar, tänkta styrka mm mm.