2010-07-11

Senaste nytt

Nu väntar vi bara, jag får dropp och tabletter för att få ner cellgifthalterna i kroppen. Droppet jag får är destillerat vatten blandat med bikarbonat (!).
Jag har sovit rätt illa inatt, så jag är lite trött men det är ju inget som är något farligt med.

Annars har jag inget nytt att komma med, det händer ju inget här.
Igår var vi väldigt äventyrliga och tog en tur ute i korridorerna. Det är lite besvärligt för droppstativet måste ju med och det är inte det mest medgörliga droppstativ vi har haft. Hjulen rullar lite som de vill så är man inte försiktig så kan det välta och det vill man ju inte...

Jag känner mig väldigt tråkig, har inget kul att skriva om och inget roligt att fota heller.

Tråååååk.

12 kommentarer:

anna of sweden sa...

Jag tycker att det låter tryggt att du har tråkigt! :)

Kramar! (Limegröna så klart!)

Inger sa...

Vi är med dig även om du inte tycker dig ha något att berätta. En tråkig promenad är bättre än ingen alls.
Kram i kubik!!!

Marianne sa...

Håller med Anna, det låter faktiskt tryggt och bra att du har tråkigt, och framför allt att du orkar skriva om att du har tråkigt. Att du dessutom tar tråkiga promenader är toppen, det hade varit mycket tristare om du inte hade orkat det!

MASSOR AV KRAMAR SKICKAR JAG TILL DIG!

Malin sa...

Håller med övriga! Skönt att du orkar skriva och till och med tagit en liten promenad!
Kram

effy sa...

Vad du får stå ut med. Men såklart klarar du det! Ner... och sen UPP!!

Här i Sverige gassar solen för fullt, men de lovar åska och regn inatt. Konstigt att se fram emot sånt... Tror minsann dropparna börjar falla nu. Gött!
Sköt om er och hälsa Johan att jag tycker han gör ett toppjobb som partner, peppare och allt annat han gör. Heja!

Kram!

mallan sa...

Hoppas du sover bättre inatt!

Tycker nog ändå det är ett bra tecken att du har tråkigt :) Det känns som ett steg i rätt riktning!

Här smälter vi bort i 30 grader och åskvarmt. Sådär skönt i-landsproblem att gnälla över när man är frisk och kry.

Stor kram!

Desiree sa...

Det är så skönt att höra att du iallfall har lite ork till att utforska även om det inte låter lätt alls med det där droppstativet. Någon borde uppfina droppstativ som är lätta att ta med på promenad. Även om du har tråkigt så känns det ganska bra att du har tråkigt istället för att du mår urk och kass och är helt däckad. Får du komma hem till slutet på veckan eller kan det bli tidigare? För att pigga upp dig kan jag tala om att jag har skickat en liten överraskningsgrej till dig. Den är på väg så får du väl ligga och fundera lite på vad det skulle kunna vara så länge ;-)
Stor kram!

Jenny sa...

Älskade vännen, oj vad det har hänt saker för dig den senaste veckan jag varit off-line. Kan bara hålla med alla andra om att det nog är bra att du har tråkigt, eller tryggt i alla fall. Och att du orkar kommentera det!! Heja heja dig, du är så otroligt stark! Tänker massor på dig, och skickar dig massor av stora kramar!!

Saltistjejen sa...

Hahaha när jag läser detta inlägg blir jag nästan lite glad över att du faktiskt ahr tråkigt! För har man tråkigt kan man ju inte ha särksilt ont eller må särskilt dåligt rent "fysiskt" ändå. För då har man ju inte tråkigt, utan då mår man piss.... ;-)
Så fram för mer tråk och mindre "må-dåligt". ;-)
Oxh du, kasnke är det samma ingengjör som konstruerat droppställningshjulen som även konstruerat matvagnshjulen på kundvagnarna i mataffärerna?????
Kramar!!!

Anne sa...

Hej min vän, ledsen för att det inte varit några kommentarer från mig de senaste dagarna. Men har som vanligt tänkt på dig! Håller med Saltis, det låter bra ha tråkigt för då är det förhoppningsvis inte djävulskt ont och en dimma av smärta och trötthet. Så fram för mer tråkiga dagar!
Det är som mörkast innan det vänder, jag hoppas att det nu gått igenom förra veckan med operationen i knoppen och med "superbehandlingarna" som pågår nu, att det här ska vara det sista superjobbiga och att resten av behandlingarna ska vara "enkla", trygga och "vanliga" cellgiftsbehandlingar som du kanske vid det här laget vet vad du har att vänta dig av. Du är stark, ständigt denna glimt i ögat och med en styrka som imponerar så oerhört. Glöm aldrig det!!!
Jag hoppas att du fortfarande mår bra av de här starka behandlingarna och att återstående nätter och dagar på sjukhuset ska gå så smidigt som det bara kan gå.
Du är helt otrolig som orkar skriva och komma med uppdateringar, helt otrolig är du! Alla finns vi här och tänker på dig, bär dig framåt i tankarna. Många kramar, min vän.

Anonym sa...

Jag har inte varit på datorn på ett par dagar. Oj, vad du har varit med om. Jag är så glad att Johan är där och pysslar om dig. Mina troll sover så jag passat på att handla på ica och nu sitta vid datorn. Vi ses snart. Styrke Kramar T,E,K

Anna, Fair and True sa...

Har läst ikapp lite här och förstått att du inte haft det så lätt med nya ingrepp. Vill bara säga att jag tänker på dig! Låter ju jättebra att du orkar ta en liten prommis i korridoren och att du orkar fortsätta skriva!

kram!