2010-07-20

Veckans läkartider

Från att inte ha något inbokat förutom gårdagens chemo, har vi plötsligt följande tider att passa:

Idag ska vi tillbaka och jag ska få en spruta med Neulasta, som ska hjälpa mig att skapa fler vita blodkroppar.

Imorgon 10:30 ska jag tillbaka till kirurgen som satte in Sommayareservoaren, mina klamrar ska tas ut.

På torsdag 14:30 ska jag få min andra omgång cellgift i reservoaren.

Fredag är än så länge fri. Skönt det.

6 kommentarer:

Marianne sa...

Fy vilket hektiskt schema! Det gäller att vara stark och pigg om man ska vara sjuk. Kan de inte ta häftklamrarna på torsdag?

Det är så skönt att du orkar blogga nu, det betyder att du känner dig lite bättre, och det gör oss här ute runt jordklotet väldigt glada!

KRAMAR!

Solstrålen sa...

Köp en sådan där klammerborttagare på Office Depot.
Då spar du in ett läkarbesök.

Saltistjejen sa...

Å fri fredag! Jipppie! Hoppas den får fortsätta vara fri och öppen!!!! med så tight schema så behövs det en långhelg!
KRAAAM!

Anne sa...

Allra först, vad otroligt skönt att det gick bra med fjärilsnålen och att det inte tog ont eller var så läskigt. Förstår till fullo du var rädd, orolig och lipade innan. Alltid svårt innan, när man inte vet vad man ska förvänta sig eller vara beredd på. Men nu är det momentet inte okänt längre och som du är inne på så har du tid att vänja dig för återstående omgångar.
Oj, vilket schema annars. Låter som riktiga arbetsdagar med alla sjukhusbesök, olika behandlingar med mera. Man kanske tänker och föreställer sig en person som är i din situation och genomgår olika behandlingar ändå mestadels ligger i sängen och sover, men det verkar vara full fart och rännande hela tiden som säkert frestar på det också.
Tycker du dagarna och tiden går fort annars? Som utomstående betraktare upplever man ju det annorlunda än vad du som är mitt upp i det och är den som ska genomgå allting. Men jag kan som utomstående känna att nedräkningen för dina behandlingars slut har börjat. Som det du nämnde häromdagen om de "vanliga" 6 behandlingarna som du nu gjort 4 stycken av. Jag hoppas innerligt att du också kan känna att det går framåt, att behandlingarna går framåt så att säga och att du kan få styrka ur det.
Hur ofta får du rapporter på hur din kropp och cancerceller reagerar på behandlingen? Eller det kanske tar tid för kroppen att kunne ge de beskeden och inget läkarna kan säga mer om förrän efter avslutade behandlingaR?
Eller kanske det går snabbt för kroppen och giftet att ta död på cancercellerna och att man hela tiden under behandlingens gång kan se och veta hur cancercellerna beter sig, försvinner, i vilken takt osv.

Många frågor... Självklart ska du inte svara på dem om du inte vill eller orkar.

Massor med kramar från din fanklubb och medlemmen Anne :)

Desiree sa...

Rena rama heltidsjobbet med alla de där behandlingarna och läkarbesöken. Fullt upp då man är cancerpatient. Hoppas du får en riktigt skön fredag och får ta igen dig lite och dessutom får en bra dag då. Men jag tycker faktiskt att du redan låter mycket piggare än på länge.

Kraaam!

Kerstin sa...

Då är det bara att hoppas att fredagen blir en ledig dag där du kan göra vad du vill.
Sköt om dig.