2010-08-13

Det drar ihop sig

På tisdag börjar skolorna igen och vi (läs: Johan och Isak) har varit på Isaks nya skola för inskrivning och schemahämtning. Vi har också kollat in var han ska bli upplockad av skolbussen. Dagarna blir långa för honom, bussen hämtar strax före nio och släpper av tjugo över fyra. Och så läxor på det. Men så är det att gå i Middle School. Idag ska jag jaga iväg dem på förmiddan för att hitta kläder för han har växt ur varenda plagg under sommaren, han har ränt iväg nåt så infernaliskt på längden! På eftermiddagen ska vi hälsa på den andra svenska familjen här i området och bada i deras pool, det är sista chansen att träffa dem idag eftersom de åker tillbaka till Sverige imorgon.

Förresten, Elias är en skojig unge. Igår inlämnade han önskemål om vad han ville ha till lunch när han firar sin födelsedag: broccolisoppa! Jodå.

Och förresten igen: Igår kväll fick jag Isak att skratta så mycket (utan att kittla honom, för det är fusk!) så att han fick hicka. Då kände jag mig nöjd.

6 kommentarer:

Desiree sa...

Det är underbart att du har killarna hos dig. Skratt är nog den allra bästa medicinen för er alla i familjen just nu. Det gör mig jätteglad att höra att ni fått ett underbart gott skratt. Ha ha men jag skrattar gott åt önskemålet med brocolisoppan. Jodå ungar kan dock förvåna en allt.
Middle school låter tufft men det ska nog gå. Stora killen. Du har två alldeles underbara söner. Jag hoppas att ni snart kan få lägga allt trist bakom er och du får bli frisk på riktigt.
KRam!

Marianne sa...

Haha, härligt med barn som gillar nyttig mat! Och spännande med Middle School.

KRAM!

Anne sa...

Åååååhhhh, då har man lyckats om man kan få sin unge att skratta så mycket han hickar! Gullunge och gullmamma där :)
Det är lustigt hur de där sommarloven och korta månaderna verkar vara rena växtfabrikerna för barn. Minns själv när man kom tillbaka efter ett sommarlov och knappt kände igen vissa barn, de hade växt och ändrat så mycket.
Skolan verkar börjar rätt tidigt hos er, redan nästa vecka. Här tror jag inte skolan börjar förrän efter Labor Day i september. Tror jag. Det där varierar ju i hela USA, landet är stort som sagt. Har för mig att i Arizona har de inte sommarlov alls utan går hela året men med utpytsade lov under hela året istället.
KRAMAR TILL DIG!
Och du, never never never NEVER give up!!!!

KARLAVAGNEN sa...

HÄRLIGT! Broccolisoppa? Den måste vara god! Kan vi få ett recept kanske?

Till min egen födelsedag så hade jag önskat Thai Biff sallad nu när jag tänker efter.

Ha en god helg with the boys!

Dosiss sa...

Syrran har ett recept pâ broccolisoppa med tabasco. Ljuvligt gott! Jag mâste göra samma sak som du, mina barn har ränt iväg dom med.

Malin sa...

Ja det var ett lite ovanligt önskemål från ett barn :)
Vad mysigt ni verkar ha det! Kan tänka mig att det är härligt att ha pojkarna hemma igen!!
Kram