2010-11-17

Dagens resultat

Allt är OK.
jag var hos doktorn och tog prover (AJ!), allt såg bra ut och jag ska in för min sista cellgiftsbehandling imorgon. Jag har varit lite orolig för en grej jag känt i huvudet de senaste dagarna, det är liksom en upphöjning bredvid Ommayan som jag inte märkt förut, och det är märkligt eftersom det knappt går en dag utan att jag pillar på "bulan" i huvudet. Dr Feinstein sa att det inte var något att oroa sig för, det var Ommayan som tryckte lite på skallbenet så det buktade sig lite extra. Jag ska göra en ny skallröntgen när jag ändå är inne på sjukhuset för säkerhets skull.

Dr Feinstein sa också att han tyckte att vi skulle ta ut Ommayan så småningom, han tyckte inte att den skulle sitta kvar. Ser inte fram emot en ny skalloperation men det är å andra sidan skönt att bli av med den. När de tagit ut den lägger de en platta över hålet som blir kvar eftersom det ju inte finns något ben där längre. Undrar om det är en sån där platta som piper när när jag går igenom säkerhetskontrollen på flygplatsen? Eller jag kanske kan få in radion rätt i huvudet?! Det vore praktiskt.

12 kommentarer:

anna of sweden sa...

Haha. Ja, det gäller att se det positiva. Radion rakt in liksom. :)

Men du - härliga besked. Grattis!

Malin sa...

Härligt med bra besked!!
Ja, det låter ju som en spännande platta :)

Saltistjejen sa...

Vad bra! Tänk att det är sista cellgifterna nu! Så skönt! Jag tycker det låter bra att de ska ta bort den sedan även om jag förstår att det inte känns jättekul med en ny operation. OM du får in någon bra kanal/station så får du ju berätta de sedan! :-)
Kramar!!!

josse sa...

Grattis till goda nyheter! :) <3

Hoppas du får in ngn bra kanal!!

Kram.

Anonym sa...

Vilken härligt hurmor du har!:-) Lycka till med sista omgången cellgift. Kram Åsa

Anna, Fair and True sa...

Vad bra att det är dags för sista behandlingen!

Smart med radio! ;)

Desiree sa...

Ah vad roligt att proverna sag bra ut!!! Jag blir sa glad for din skull! Aven om det blir en operation till sa kan jag tanka mig att det blir hur skont som heldst att fa bort den ur skallen. Stort grattis! Det har tycker jag du ska fira. Fira dig sjalv och att du ar pa god vag att besegra cancern.:-)

S w e F l o sa...

Jättekul att höra så bra nyheter! Om de kalibrerar plattan rätt kanske du kan få in Sveriges Radio! :-)

N I N N I sa...

Hej, ramlade in här via en annan blogg. Får man fråga vad en ommaya (?) är för nåt?

mallan sa...

Vad skönt att det ser bra ut och att du får sista cellgifterna :D Yay! Hurra! Tänk, snart slipper du det.

Förstår (eller nej, förstår gör jag väl aldrig... men kan tänka mig) att det är dubbla känslor på att operera i huvudet igen. Men du får se det som ett steg i rätt riktning :D

Nya friska tider och kanske en och annan bra radiokanal. Eller kanske får du in polisradio eller babyvakt, kan bli spännande! Håll oss underrättade :D

Kram!

Marianne sa...

Åh, vad skönt att du är inne och får SISTA behandlingen nu! Antagligen just nu när jag skriver. Helt underbart, sedan kan du koncentrera dig på det vanliga livet igen.

Varför nöja dig med radion? Du kan väl ha hela internet inkopplad i den där plattan. Så kan du bara blinka med ögonen och så laddar du upp bilder direkt på bloggen : D

KRAM!

KARLAVAGNEN sa...

Hoppas innerligt, innerligt att det är sista behandlingen och att livet återgår till något mer normalt nu!!!

Kram!