2010-11-03

Inget brutet

Isaks tå är OK, det var inget som var brutet som tur var.
Det gör fortfarande ont dock, så vi hjälper så gott vi kan med skjuts till buss och sånt så han slipper gå så mycket.

Idag ska jag ta mig samman och plocka ner Halloweensakerna. Jag har redan börjat fundera över hur vi ska göra i jul, ifall det blir julgran eller inte alltså. Förra julen hade vi "bara" Neo att hålla reda på, hur ska det gå med två buskatter och en julgran full med glitter och pynt som bara ber om att få leka med??
Det kan bara sluta med tårar.

Och nu till något helt annat. Inatt drömde jag att jag smög runt på tunnelbanan i Stockholm och stal folks saker som de antingen hade dålig koll på alterntivt hade glömt när de klev av tåget. Precis innan jag vaknade hade jag lyckats sno åt mig två laptops (varav en faktiskt tillhörde Ulrika Good) och en jättefin skinnportfölj och jag var supernöjd. Väskstjälardrömmarna beror förmdligen på att jag precis börjat på bokklubbens nästa bok; "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann". Han stjäl ju en väska med massor av stålars i minsann.

4 kommentarer:

Desiree sa...

Skönt att inget var brutet. Men det är nog bra att han tar det lite lungt med foten tills dess att tån återhämtat sig. Ha ha vilken lustig dröm. Ja man drömmer ganska konstigt ibland.
Kram!

Saltistjejen sa...

Hahahaa vilken dröm!!!!! :-)
Bra att tån inte var av. Kanske är det en psricka? Den självläker isåfall men det kan göra ont ett bra tag. Jag had en sdåan när jag slog i tån som ung.
Kramar!

KARLAVAGNEN sa...

Härligt att inget var brutet.

Ska läsa 100åringen också, började i somras, men min mamma norpade den av mig. Så nu ska jag börja om.

Apropå julgransdekorationer. Min katt brydde sig måttligt (hade garderat med IKEAs dekorationer i plast) medan hans polare inte fruktade någonting och levde rövare... Lycka till. Testa och se hur de reagerar!

Anna, Fair and True sa...

Haha, vilken rolig dröm! Tänk vad vilka grejer man får göra och leva ut i drömmarnas värld!

Vad skönt att tån inte var bruten!