2010-11-06

Naturupplevelser

Eftersom termometern endast behagade visa ynka elva grader i morse när vi masade oss ur sängen, gick poolbesök och bad om intet. Istället åkte killarna och handlade kläder och skor, och Sarah och jag åkte ner till Coconut Creek och gick på Butterfly Gardens. Trots den relativa kylan var fjärilarna pigga och glada så vi hade problem med att få med dem på bild. Några lyckades vi dock överraska så pass att de inte hann flyga innan vi knäppt ett foto. Det är lättare att plåta blommor, kom vi överens om, åtminstone om det inte blåser för mycket för då är det jädrar så svårt att få ordning på skärpan.


Många av blommorna är passionsblommor av olika slag:


Det som är roligast att titta på är dock kolibrierna som flyger runt så det visslar runt öronen. Ibland sitter de stilla och är då så här söta:Ryktet säger att det vankas middag på Red Lobster ikväll, så vi laddar i soffan inför denna fest.

7 kommentarer:

Kerstin sa...

Vilka fantastiska bilder! Du är duktig du. :)
Ha en trevlig middag.
Kram

Saltistjejen sa...

Oh vilka vackra bilder!!!!!!! :-)
Kram!

annieverse sa...

Ja, helt underbara bilder!
Jag har det faktiskt varmare än du - det var 13 grader i morse här i Shanghai ;-)

Desiree sa...

Collibries är ju superfina. Jag antar att ni har lite sådana i eran trädgård ibland. Det hade vi i AL. De är faccinerande då de är så små men ändå så vackra och intesiva. SUperfina bilder och vilken mysig dag ni fick. Kanske skönt med lite kyla för det var ju en strålande vacker dag ändå.
KRam!

mallan sa...

Wow! Vilka fantastiska foton du tar!

Får du vara ute bland folk som du vill nu? Får du äta vad du vill igen? Hoppas det :)

Kram!

InHungary sa...

Vilka vackra bilder!!

Malin sa...

Kul, Coconut Creek ligger inte så långt från mig!
Fina bilder! Mina gäster som är här nu har också försökt fotografera fjärilar...men det var riktigt svårt att lyckas fånga dem på bild!