2010-12-15

Bilder

Det var länge sen det var några ordentliga bilder, man kan beskylla iPhonen för allt möjligt, men bra kort tar den inte. Därför blir det andra bullar idag (inte riktiga dock, eftersom ugnen fortfarande strejkar. Det kommer en kille idag mellan tio och ett och ska kika på den) med bilder tagna med en "riktig" kamera. Jorå, fint skareva.


Årets julgran är lite mer sparsmakad än vanligt, eftersom det numera finns två pälsiga krabater som tycker glitter och blingbling är rysligt skojigt. Färgerna för året är guld och rött samt halmpynt. Observera gärna igelkotten uppe till vänster.


Tog mig för att rota fram alla gamla pillerburkar som jag fått sedan slutet av april då tråkigheterna började. Det känns skönt att titta på dem alla och veta att jag inte behöver dem längre. De är mot allt från trög mage och mot smärta, mot illamående och om man har svårt att sova.

På måndag får vi förhoppningsvis reda på resultatet från mitt benmärgsprov. Jag förutsätter inget annat än ett positivt besked så vi kan gå på jullov allesamman och få fira ordentligt och slippa tänka på den dumma cancern som förstört så mycket i år.

Så fort jag vet mer, så får ni veta.

5 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Å vilken fin gran!!!! Haha jag är också glad att våra katter ännu inte vält vår gran! :-)
Och du dina burkar borde du göra ngt med tcker jag. Något symboliskt. Som gör att du kan tänka och titta på dem och liksom bli styrkt. Känna att detta är BAKOM dig och att du minsann KLARADE av det även när det var som jävligast. En form av "har jag gått genom eld så finns det inget annat jag inte kan fixa!"
Ska fundera på om jag kan komma på något.
Många många kramar!!!!!

mallan sa...

Fint o mysigt!
På måndag ska jag ta ett glädjeakutt för dig :-) Det ser jag fram emot!
Kram!

Desiree sa...

Jag fortsätter att hålla tummarna för dig. Men du har kommit en mycket långt på din resa från sjukdommen. Så befriande och så skönt att få lämna alla dessa pillerburkar bakom sig. Du är en sann kämpe och du har kämpat hårt. Du är otroligt stark och jag hoppas du får vara frisk nu länge länge.
KRam!

anna of sweden sa...

Håller tummarna!

franziengland sa...

Jättejättefin gran!!
SÅ många likadana burkar! Ser ut som om man skulle kunna blanda ihop dem hur lätt som helst...
Hoppas att du snart får det som du och alla som tänker på dig väntar på. Ett positivt svar på måndag är ju den bästa tänkbara julklappen! Jag håller också tummarna. Ingrid.