2010-12-09

Isak hälsar...

...och tackar för alla hälsningar! Allt gick bra och han är OK. De hittade inget synligt fel, men tog prover från både magsäck och tarm, svaren kommer vi få på torsdag nästa vecka när vi har tid för återbesök. Har har fått medicin (typ mot halsbränna som ska lugna ner magen) men den har inte börjat verka ännu, det tar tydligen flera dagar innan man märker någon skillnad. Jag hoppas verkligen att han blir frisk, nu får det vara nog med elände. Jag är trött på sjukhusbesök, att få åka och hämta honom från skolan när han inte mår bra att känna mig maktlös för att jag inget kan göra för att få honom att må bättre. Det är ledsamt att se sitt barn lida.

8 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Å jag hoppas han blir bra!!!! Jag hade själv mycket problem med magen som liten. Det har blibvit mycket bättre i vuxen ålder även om jag drabbas ibland fortfarande. Det är så jobbigt med magproblem! Har ni funderat på det där med irritabelt Bowl syndrome eller vad det nu kallas???? Det var ngn som sa att jag ev kunde haft sådant? Annars är ju även allergier som t ex gluten eller laktos ngt man kan få väldiga magåkommor för. I mitt fall vet jag att vissa läkare föreslog för liten magmun, gallan och psykiska besvör som stress o oro. Inget kunde dock riktigt konstateras så ja vet fortfarande inte riktigt vad det var. Är bara glad över att det blivit så mycket bättre i vuxen ålder.
Kramar!

Jessica sa...

AH det dar behover varken han eller ni. Hoppas pa snabb battring!!! Tanker pa er alla!
Kram

Annika sa...

Nej, det där behöver inte ni...
Kan det inte vara rent nervöst också? med tanke på din sjukdom då han säkert varit så orolig. Inte kul, och jag hoppas att det snart, snart, snart ska bli bättre för honom.
Usch, förstår att det är skitjobbigt.
Många, många kramar!!

Josse sa...

Krya på lille Isak! Det första jag tänkte när jag läste det förra inlägget var: magkatarr. Kanske kan det vara det? Kram och ha en skön helg - utan magont.

mallan sa...

Jag håller tummar o tår för att det blir bättre snart!

Stor kram!

Gunilla D sa...

Mitt äldsta barnbarn är laktosintolerant och kan få riktigt ont när hon ätit något med laktos. Hade en chef som var glutenintolerant och det verkar vara mycket värre. Hoppas sonen snart blir bättre och framför allt att man hittar vad som är fel. Är det något av ovanstående kan man ju hålla sig frisk om man är noga med vad man framför allt inte äter. /Kram

Desiree sa...

Skönt att det är avklarat nu får vi bara hoppas att medicinen hjälper och att Isak snart mår bättre. Jobbigt att inte må bra. Ja det vet ju du verkligen hur det är. Hoppas att de hittar felet. Kanske är det någon form av IBS som saltis säger. Det är ju ingen riktig diagnos utan en sådan där slaskdiagnos med flera orsaker. Kanske är det gluten allergi eller något sådant. Ja jag hoppas iallfall att han snart mår bättre.
KRam!

Anna, Fair and True sa...

Hoppas att det är något som går fort över! Det räcker med sjuka i er familj tycker jag!