2011-01-19

Ett gott och färgglatt skolprojekt

Elias (och jag. mest jag faktiskt) har hållit på med hans skolprojekt de senaste veckorna. "Vårt" projekt gick ut på att tre påsar M&M´s skulle inhandlas på tre olika affärer. Alla godisarna sorteras efter färg och alla räknas för att se hur många av varje färg det fanns i de olika påsarna. Resultatet kan ni se i det otroligt snygga stapeldiagram vi förfärdigat.

Inlämningsdag är idag, onsdag, och jag är så jädra glad att bli av med det.
Men Elias verkar nöjd och det är huvudsaken.

4 kommentarer:

franziengland sa...

Oj, oj, oj vad jag känner igen det! Vi gör projekt med våra tre barn här i England HELA tiden. För det mesta roligt, men ibland önskar jag dem en vanlig hederlig fylleri-läxa.

Malin sa...

Vad fint ni har gjort!
Jag gillar inte stora projekt som slutar med att föräldrarna får göra en stor del av dem. Det verkar vara vanligt här med sådana hemuppgifter och det verkar även förväntas att vi föräldrar ska vara riktigt delaktiga i dem! Skönt att du är av med det nu :)

franziengland sa...

Glömde skriva att resultatet av ert arbete var SUPERFINT! Prydligt, överskådligt och informativt. Vad skulle de göra utan sina engagerade föräldrar :) . Ger säkert högsta betyg! :)

mallan sa...

Fint! Bra jobbat!

Man undrar om den blå färgen är billigast när de gör godisarna eller om den som gjorde just de här påsarna verkligen gillar blått.