2011-03-21

Alla plattor borta

Hela uteplatsen är tömd på tegel och ni ser här två av palmerna som fått nya hem.


- Direkt från Victorias iPhone

6 kommentarer:

Desiree sa...

Jag tycker det ser bra ut. Luftigare men fint. Ska ni ha gräs här eller plattor? Några solstolar?
Kram!

Anne sa...

Jag tycker också att det ser bra ut, undrar också nyfiket (precis som DEsiree här ovan) om ni ska ha gräs, plattor eller nåt mer? KRAM till dig!

Victoria sa...

Desiree & Anne: Vi ska ha en pool och så ska vi lägga nya plattor på hela uteplatsen (sk Travertine, ser ut som marmor. Jepp. Fint skareva!) och så ska det upp screening över hela utplatsen (alltså en stor nätbur som håller objudna mygg, baggar, ödlor, gators osv ute). Vi hoppas att det ska bli klart till sista veckan i maj. Elias har beställt såna där uppblåsbara solstolar som ska flyta i poolen, med drickahållare, extremt viktigt just det där med drickat... ;o) Kram!

mallan sa...

Ser fram emot att följa det här :)

Men du, är det i det där vattnet som alligatorn/alligatorerna (heter det så?) brukar vistas. Det känns så väldigt nära! *ryser*

Kram!

Anne sa...

Aaaahhhh, pool later helt ratt ju!!!

Victoria sa...

Mallan: Jajamen, det är där alligatorn håller till ibland, fast nu var det länge sen. Vattnet är så lågt så han kanske tycker att vattnet är för grunt? Kram!

Anne: Yes, pool is da shit! Ni får komma hit och så kan vi ligga och skvalpa där hela dagarna med något kallt att dricka!