2011-03-22

Tre bilder...

...som inte har ett dugg med varandra att göra egentligen, men eftersom jag tycker att det verkar tramsigt att göra ett kort inlägg om varje bild så får de vackert samsas i ett.

Den här första bilden visar en liten besökare vi hade förra veckan. Den hade kravlat sig ända vägen upp på vår baksida och låg på mattan vi har precis utanför skjutdörren. Johan höll på att göra sköldpaddemos när han skulle gå ut, men som tur var såg han att det var något där och kunde hejda sig i tid. Vi la honom nere vid vattnet och nu ligger han väl där och svär långa ramsor för sig själv om "människor är så korkade, det tog mig hela natten att kasa dit upp!! Idioter finns det visst överallt."Nästa bild visar Marcus Samuelsson, han är domare i Chopped Superstars som går nu på söndagar på Food Network. Jag har inte gillat Chopped innan, men Johan har envisats med att vilja titta så nu är jag också hooked på det. Och särskilt när Marcus är med så MÅSTE jag ju bara kika!På den tredje bilden ser ni Elias som visar vår nya stekpanna. Jag har länge tyckt att vi behövde en ny stor stekpanna med höga kanter, som man kan göra en jätteladdning köttfärssås i utan att riskera spill och dräll. Äntligen kom den med UPS och... jo, den räcker nog. ;o)4 kommentarer:

Desiree sa...

Jag gillar alla dina tre bilder mycket. Den där sköldpaddan var nog den minsta och sötaste jag någonsin sett. Såååå himla fin.
Programmet Chopped ÄLSKADE jag i USA. Kollade varje vecka. Kul att Marcus sitter i juryn nu alltså. Coolt.
En sådan där panna ni just har skaffat är super bra! Jag har en sådan och älskar den. Använder den massor. Ett kanonbra köp.
KRam!

SweFlo sa...

Dom där sautepannorna är da bomb! Jag tror min är 5 quart, man får plats med allt!

mallan sa...

Vilka bilder!

Skrattade så åt sköldpaddans ord ;) Här hade han (?) kämpat liksom och så bara bär ni iväg honom (?) på några minuter :-( Fast å andra sidan ska han väl vara glad att han inte blev mos ;)

Victoria sa...

Desiree: Stekpannan är invigd och den var verkligen superbra. Jag är jättenöjd med den. Kram!

SweFlo: Ja, den är stor och bra med höga kanter, bra för den (hrm, jag) som rör tämligen energiskt i maten... ;o)

Mallan: Ja, den lilla kraken! Kämpat på hela natten och vi bara bär tillbaka honom! Man kan ju undra om han var helt förvirrad och hade gått vilse...?