2011-03-17

Men hur svårt kan det vara egentligen??

Jäkligt svårt tydligen. Att köpa popcorn alltså.

Förra veckan kom jag hem med popcorn med extra mycket smör (huuuuu!) och den här gången lyckades jag ta "sweet and salty". De var inte heller något vidare, fast gick till nöds att peta i sig om man hade mycket popcornkrydda på.

Nästa gång det ska införskaffas popcorn ska jag låta någon annan fixa det.

8 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Det är jättesvårt! Jag brukar köpa micro-popcorn som är enbart saltade, men det är inte alltid de finns att köpa.

Saltistjejen sa...

Eh varför inte bara köpa majskorn???? Det gör vi. och vi äter MYCKET popcorn i det här hushållet eftersom vi alla är STORA popcornälskare. Både M och jag är dock rörande överens om att de godaste popcornen poppar man själv!!!! :-D
Så det köps alltså endast opoppade popcorn hit! :-)
Och inte micropopcorn utan "riktiga" hederliga som ska poppas i stor kastrull med mycket olja och lagom mycket salt! MUMS!
KRAM!!

Sarahs sanningar sa...

Bläää... Jag minns att jag lyckades sockra min hempoppade popcorn en gång av misstag och det smakade s-k-i-t! Nästan som när morsan råkade häva på kebabkrydda på Lillans frukostgröt...
Kram!

Desiree sa...

Ja det är faktiskt svårare än vad man kan tro. Det finns ju sååå himla många sorter att välja bland så man blir helt förvirrad. Nu vet du iallfall vilka du INTE gillar.
Kram!

Annika sa...

Ja, de där sweet and salty är nätan oätbara...
Jag gillar Americans Best popcorn, lagom salta. Inget smör.
kram!!

Victoria sa...

eastcoastmom: Precis, vi köper alltid såna man micrar, men jag hade nog lite för bråttom och tog den första påsen som jag kunde se som INTE stod att det var extra smör på, och dessutom var det bara 100 kalorier per påse, helt perfekt! Såg inte den lilla texten om "sweet and salty" Grrr!

Saltis: Hm, jo det är ju nästan det bästa, om det inte vore den där lilla detaljen "mycket olja"... Äter man WW går det inte att poppa popcorn i en massa olja, det måste snålas med sånt. Fast du har absolut rätt i att såna är godast! Kram!

Sarah: Ha ha ha!
Eller kanske borsta tänderna med acnesalva?! ;o) Kram!

Desiree: Ja, jag har lärt mig att det inte går att vara stressad när man väljer och att det är noga att läsa även det som står i små bokstäver på förpackningen. Kram!

Annika: Aha! Dem ska jag testa, tack för tipset! Kram!

Petra H sa...

Popcornkrydda? Nu har jag missat ngt!? Men blev väldigt sugen på popcorn även om mina riskakor jag äter om dagarna smakar popcorn men det är ändå godast med "the real thing"...

Delishhh sa...

Roligt att läsa. Jag koper bar organic sa jag slipper all konstigt smör i. Hittade din blogg, roligt att läsa.