2011-04-12

Sprutmojs

Idag är det ett rackarns liv här utanför, kan jag meddela. De sprutar Gunite, dvs någon sorts sand/grus/betongblandning tillsammans med vatten och dammet yr. Men det ser ut att bli bra och nu kan man faktiskt se att det är en pool. Innan var det mest ett stort miserabelt hål i marken. Fotot är taget genom myggnätet igen, det är därför det kan se lite rutigt ut på sina ställen. Här ser ni hur han sprutar Guniten med högt tryck på poolens väggar. De har gjort det mesta av poolen och som ni ser sätter de upp plastskynken där de sprutar så det inte ska komma överallt. Här ser man trappan ner i poolen. Ni ser att mellansteget fortsätter ut mot där jag står, det är ett ställe där man kan sitta om man skulle vilja.

9 kommentarer:

Annika sa...

SÅ himla KUL att ni är i processen poolbygge!!
Vilken lyx att sedan få kasta sig i dess torkosa vatten.
Den ser rätt djup ut och det är BRA!!!

Sarahs sanningar sa...

Jösses, bde blir ju en megastor pool! Häftigt!
Kram S

Marianne sa...

Vad mysigt att ni ska få en pool! Den ser ut att bli fin med lite roliga former. Härligt för killarna! Haha, ja du kommer ju inte att behöva undra var de är i framtiden!

Kram!

KARLAVAGNEN sa...

Det ser ut att bli väldigt, väldigt bra. Ska ni ha alligator skyddsbarriär också? Jag menar så att de inte tror att vattnet är blåare på andra sidan gräsmattan?

Renathe Schneider sa...

Wow! Den ser gigantisk ut :O)
Så härligt när den är klar!

Desiree sa...

Coolt! Nu är den ju snart färdig. Wow jag tycker att det har gått snabbt. Snart kan ni som sagt njuta av poolens svalka.
Kram!

ExPIAtriate wife sa...

Harligt det ser ut! Min hogsta drom sen jag var liten var just en egen pool, sa lyxigt att bara kunna ga utanfor dorren och slanga sig i plurret! Och for att inte tala om alla mysiga pool partyn! :)
Kram!

josefina sa...

vad häftigt !!! underbart, och snygg pool! kram.

Anne sa...

Man inser hur mycket jobb det är att göra en pool från grunden, en massa olika steg och grundarbeten innan den färdigt ligger där.
Kommer ni ha nåt överdrag för den också? Nu har ni ju så stora barn så det behövs säkert inte ur den aspekten, men kanske lättare hålla djur borta och så??? Kommer ihåg hur en jag kände i Florida sa att de varje dag var tvungen vaska ut en orm ur poolen, det lät inte så kul. Men han kanske överdrev :)