2011-05-23

Skönsång på skolan

Idag var det sånguppvisning i Elias klass, temat var "Broadway comes to Coral Reef" (skolan alltså). Barnen sjöng bland annat "There´s no business like show business", When you wish upon a star" och "My favorite things".
De var naturligtvis väldigt duktiga och en kile spelade fint på blockflöjt och en annan spelade ett stycke av Bach på pianot. Mycket imponerande av såna rätt små knattar.

Man vad jag nog blev mest förvånad över var nog att Elias var bland de längsta i klassen! Han har ju alltid varit våran lilleskit och plötsligt inser jag att han inte är så liten ändå.

Här är han innan föreställningen började, nyklppt dagen till ära. Det såg ut som om vi hade ett helt virvelmarsvin i badkaret när Johan var färdig med honom... Luggen går tyvärr inte att göra mycket åt, han har en maffig virvel just där och håret lever sitt egna liv. Han får väl kamma våg när han blir större, haha!

När vi skulle gå hem såg jag Popcorn, den lilla ugglan som bor precis vid skolan. Det är vad jag kan förstå en "Burrowing Owl"och den är märkligt orädd. Det här fotot är taget på en knapp meters avstånd.

4 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Å vilka finingar! Båda två. Virvel förresten DET är ju BARA CHARMIGT!
:-)
Kram!

Malin sa...

Vad fin han är!! Det är så roligt att få gå till skolan och se vad de har jobbat med!
Håller helt med Saltis, virveln är absolut charmig och det ser jättebra ut!!

Kram
PS vad himla fint ni får det på uteplatsen!!!!

Freedomtravel sa...

Vilken fin uggla! Fantastiskt att dne är så orädd!

mallan sa...

OJ, vilken uggla!

Roligt att se barnen i skolan :)