2011-07-15

Bilder från Sverigesemestern

Insåg när jag tittade på fotona att de flesta föreställer människor, som jag inte frågat om de vill vara med på bild här på bloggen, så de bilderna går bort. Det blev ett litet collage istället:


Som ni kan se så var jag en hel del ute i naturen, eh... diken och trädgård är väl mer korrekt (och med fara för liv och lem kan tilläggas, sablar vad mycket fästingar de har där!!) och fotade blomster och sånt. Sen fikade vi, fiskade, badade (de som inte "glömt" sina badkläder hemma alltså, host) spelade kort och slog efter mygg. Vidare tog vi hälsosamma promenader i området (Yxtaholms fritidsområde) åkte liten båt, paddlade kanot, spelade boule, firade midsommar med sedvanliga grodhopp och tipspromenad där alla fick pris till alla ungars stora förtjusning (Elias kapade faktiskt åt sig den Dumlepåse han sett ut i förhand!) och så fikade vi lite till. Och åt.
Det kan tilläggas att vår våg numera står längst in i garderoben och inte kommer ut igen förrän det känns som om vikten är någorlunda normal igen (damn you, kanelbullar och Singoallakakor!).

Sammanfattningsvis var det en jättehärlig semester och tre veckor var ganska lagom, vi hann faktiskt inte promenera på varandras nerver jättemycket och det är ju en klar fördel för husfriden. Vi hade den stora turen att kunna bo i min mammas särbos stuga nära Flen. Huset är stort och vid ett tillfälle kamperade vi inte mindre än sjutton personer och en hund där (fast en familj bodde gäststugan) och det är ju inte illa!!

Ett stort tack till Rolf och mamma Monica för att vi fick komma som Egyptens gräshoppor och bo hos er!

4 kommentarer:

Taina sa...

Jättefina bilder!

Vi kommer att vara i Svedala i 2 veckor och det blir alldeles lagom. Nu hinner man ju inte träffa alla, men så får det bli och de som vill träffas får väl masa sig hit ;)

Desiree sa...

Åh jättefina bilder Victoria. Nog ser man att ni har haft det toppen och fått njuta av riktig härlig svensk sommar. Underbart collage.
Kram!

mallan sa...

Vackert kollage!

anna's kitchen sa...

Otroligt fina bilder!

Kram