2011-10-14

Ett nej är tydligen inte alltid ett nej

Styrelsemöte med SWEA-damerna igår kväll. För att inte ha varit med i styrelsen i över ett år så är jag väldigt mycket med på mötena, måste jag säga. Anledningen till att jag ofta är med är att jag är redaktör för södra Floridas SWEA-Blad, bra att veta vad som är på gång och det är alltid trevligt att träffas.

Nåväl. Årsmötet närmar sig med stormsteg och därmed avtackning av avgående styrelsemedlemmar och inval av nya. Tydligen hade det uppstått någon typ av kris vid valet av en post och trots att jag tackat nej på skriftligt och muntligt hör jag till min egen stora förvåning mig själv säga att "det är klart att jag ställer upp om ni inte hittar någon annan" och vips så ska mitt namn stå på valsedlarna som kommer att skickas till samtliga sweor i sördra Florida inom snar framtid. Glädje och gamman runt bordet.

Och jag ba "shit pomfritt, vad hände??"
Tänk att jag aldrig kan lära mig att hålla mun.

Men det blir säkert bra. Bara de inte sätter mig på att ringa någonstans för då strejkar jag. Har man telefonskräck så har man.

Ja, ja. Det är fredag eftermiddag och imorgon ska vi infinna oss hos tant tandläkaren med Isak klockan kvart i åtta på morgonen! Efter det ska vi åka ner till flygplatsen i Fort Lauderdale och möta Johan som varit i Seattle i två veckor. Vi längtar alla supermycket efter honom, speciellt Neo eftersom han ju är pappas speciella gosekompis.

Jag hoppas att ni alla får en riktigt fin helg!

7 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Det blir nog bra ska du se! Tror någonstans att du inte hade sagt så om du verkligen verkligen verkligen inte hade tyckt det var roligt att engagera dig så. Men visst känner jag igen känslan när tungan går snabbare än tanken... ;-)
Så tandläkaren jobbar på lördagar här i Amerikat?! Där ser man. Eller är de något mer akut? Hoppas inte det.
Skönt att ni får hem Neos gosekompis också! ;-)
2 veckor är lång tid att sakna en familjemedlem.
KRAM!

KARLAVAGNEN sa...

hahaha! Jadu, fd Swea-sekreterare som jag är så vet jag PRECIS hur det är... Trevlig helg från en o-SWEA

Bejla sa...

Så kan det gå! ;-) Hoppas det blir ett trevligt återseende idag (både med tandläkare och mannen ;-) ).

Desiree sa...

Det blir nog också bra ska du se. Du får se om de hittar någon och annars får du känna efter om du har tid och lust att engagera dig i detta jobb också. Kul att ni får hem Johan till helgen. Jag kan tänka mig att ni längtat. Ha en toppenfin helg.
Kram!

Sarahs sanningar sa...

You go girl!
:D

franziengland sa...

Jag tycker att du gjorde HELT rätt. Det blir säkert hur kul som helst :) ! Jag har inte hunnit skriva eller läsa här på länge. Jag är med i SWEA London (och massa andra liknande grupper och klubbar...) . Underbart att läsa att du verkar må så BRA igen!
Lycka till i SWEA valet!

Josefina sa...

Ja herre gud, det är alltid lika överraskande när man hör sig själv säga en massa man kanske inte planerat att säga. :P Men jag tycker att du passar på en valsedel, så det kommer gå fint. Härligt att husse kommer hem! :))