2012-03-15

Trampar på

Gav mig ut med cykeln idag igen, och trots ond motvind och gement regn tog jag mig runt hela varvet. När jag var nästan hemma lyckades jag trilla eftersom jag i ett obevakat ögonblick glömde bort att jag inte har fotbroms på cykeln. Följden blev att jag dånade rätt in i en mur och slog upp armbågen. Ingen annan skada skedd vad jag kunde se (det skulle väl vara mitt sargade ego då...) och jag kunde ta mig den sista biten hem utan missöden.
Väl hemma ser jag på Runkeeper att jag varit ute i dryga 47 minuter (tyvärr flera minuter bortslösade på att vänta på rött ljus och så min vurpa då förstås) och sträckan var lite drygt en mil.
Kände mig mycket duktig medan jag plåstrade om min stackars armbåge.

Just nu stryker jag och tittar på "The Help" och sen ska jag duscha. Efter det har jag tänkt röra ihop ViktVäktarnas nollpointssoppa, som vi ska ha till kvällsmat idag hade jag tänkt.

- Posted using BlogPress from my iPad

2 kommentarer:

KARLAVAGNEN sa...

Ja men du är ju jätteduktig! Känns det bättre så kan jag berätta att jag igår spillde kaffe på mig medan jag pratade med en kollega. Stod liksom och pratade medan kaffet avnjöts och jag mätte fel... Å jag hade inte ens cykelhjälm på mig! :-) Så heja,heja!!!

Victoria sa...

Va?! Dricka kaffe utan cykelhjälm?? Dr hade det kunnat gå riktigt illa! ;o)