2012-06-29

Diverse svammel

Jag tror att jag lever ett alldeles för stillsamt liv.
Mitt undermedvetna verkar vara så uttråkat att det gör vad som helst för att få lite action - vilket resulterar i knasiga drömmar.
På sistone har drömmarna varit många och framför allt konstiga, men så fort jag vaknar så bleknar de bort alldeles för fort för att jag ska kunna få fatt i minnet av dem.

Men, några dröjer sig kvar och jag har till exempel drömt att jag varit hos tandläkaren för koll och när jag vaknar ligger jag och gapar precis som man gör hos käftis. Helt märkligt.

I natt skulle jag tydligen gå och handla i Skärholmens Centrum (som inte alls såg ut som jag mindes det men jag var säker på att det var där vi var) och insåg att jag inte hade några trosor på mig, och inga byxor heller för den delen. Vi var inne på ett ställe som sålde kläder och jag slet åt mig en långärmad tröja från herravdelningen och knöt den om magen så rumpan inte skulle synas. Just det verkade vara viktigast, framsidan fick klara sig bäst den kunde. Jag drog bara lite i min egen tröja för att den skulle bli längre. Jag hittade en affär som skulle sälja underkläder, men där var en massa dörrar överallt som ledde till vinterkappor, långbyxor och annat som jag inte skulle ha innan jag hittade rätt dörr och kunde få på mig ett par trosor. Sen hittade jag dörren till avdelningen för små prydnadssaker och fann massor av nya igelkottar till min samling! Lyckan var total.

Ja ja.

Idag har jag varit och klippt mig.

Om någon tycker att det är skamligt fattigt på inlägg här så är det alldeles rätt uppfattat.
Just nu hänger jag mer på Facebook och Instagram. Vill man hitta mig där så heter jag förvånande nog Sunnyswede där också (har hon ingen fantasi eller??).
Har man tur kanske en bild på nya håret kommer upp under dagen på Fejjan.
Den som har ögon får se.

Frid.

4 kommentarer:

Desiree sa...

Hi hi det där med märkliga drömmar känner jag igen dvs när jag kommer ihåg vad jag har drömt vilket jag oftast inte gör.
Hur funkar det med Instagram by the way. Vad är det? Hur gör man? Kan man få tillgång till det även om man inte har en iPhone utan annan smartphone?
Trevlig helg.
Kram!

Anonym sa...

Hu, den där utan brallor känner jag igen! Inte kul!
Kram Sarah

Annika sa...

Instagram fattar jag fortfarande inte poängen med. What's the fun???
Jag har apppen på min ajfån, men inte följer jag ngn där, och inte är jag uppkopplad,dvs ingen kan följa mig.
Jaja, endera dagen kanske fjällen faller från mina ögon vad gäller instagram, haha!!
Fejjan ser jag ju dig på iaf :-)
Ha det så BRA!
Kram fr Sthlm...

Victoria sa...

Desiree: jag tror att Instagramappen finns för alla möjliga telefoner, inte bara för iPhone! Instagram är lite som Facebook kan man säga, istället för att skriva vad man gör så fotar man vad man gör och så kan man välja vilka man vill följa och då ser man alla deras foton. Man kan kommentera och/eller gilla, precis som på fejjan.

Sarah: Precis! Inga brallor på stan - inget kul.

Annika: Som jag skrev till Desiree så är det lite som Facebook, fast i bilder. Sen är ju vissa otroligt avancerade och gör väldigt vacra foton som blir rena konstverken (fast jag tror knappt att de använder sin cell till att ta de fotona - det går ju utmärkt att föra över foton man tagit med sin digitalkamera) men vem bryr sig egentligen?! Jag tycker bara att det är kul att kolla på foton, man får favoriter som man "pratar med" och så.