2013-12-06

Almanacka

Alltså, jag fick en oförklarlig längtan efter en almanacka, alltså en pappersalmanacka som man skriver i. Jag behöver ju inte alls någon sån eftersom jag ju har min iPhone, där skriver jag ju upp allt! Men ändå...
Jag har flera fina almanackor som jag tycker jättemycket om, särskilt en som har en dragkedja som går runt tre sidor så man kan peta in lite vad som helst i almanackan, dra igen blixtlåset och inte behöva vara orolig för att tappa bort den där lilla pappersuslingen som man bara måste ha kvar. Testade just med telefonen och den gick i hur bra som helst, fast det är kanske svårt att höra när det ringer. Men ändå!

De hade många fina set som man kunde köpa, med allsköns grejor som säkert är jättetrevliga att ha - men jag blev snål och köpte den minsta insatsen som fanns och nöjde mig med den. Återanvänder en hel del som jag redan hade, till exempel månadsflikarna är fina och färgglada så dem sparade jag. Att det på baksidan av dem finns månadsplanering från 2010 får man inte låtsas om.

Ett litet aber är att jag i min iver att rensa måste ha kastat lite för mycket, för nu börjar mitt 2014 med torsdagen den 2:a januari. Så kan det gå.


Nästan så här ser den ut, fast min har krokodilmönster över hela pärmen. Jag betvivlar att det är riktigt skinn, men jag kan ju alltid låtsas! Nu längtar jag till den andra januari, så jag kan "flytta in"!

2 kommentarer:

Desiree sa...

Hi hi jag är en gammaldagstyp då det gäller almenackor. Gillar bara pappersvarianten än så länge. Har inte gått över till almenackan i telefonen. Igår köpte jag mig en ny fin pappers almenacka igen. Förstår att du längtar efter att få "flytta in".
Kram!

Anne sa...

Jag är också en sån där konservativ typ, föredrar pappersvarianten och blir fortfarande barnsligt förtjust när ett nytt år vankas och jag ska välja ut en ny, fin kalender...