2006-08-11

Senaste nytt

Tjo hemma i stugorna!

Här är allt väl,
vi har införskaffat en massa pinaler till killarna, bland annat
kläder (shorts, långbyxor, skjortor och tenniströjor i de tillåtna färgerna)
och pennor, papper, sudd, kritor och tusen andra grejor som man behöver när man går i skolan.

Idag (fredag) har vi varit i det nya huset och fått nycklar och annat, så nu är vi officiellt boende i Weston. Vi har också varit och fått tillfälliga passérkort, så vi kan passera bommarna lite lättare. När vi fixat våra amerikanska körkort (onsdag nästa vecka) får vi permanenta passérkort, så vi kan öppna bommarna automatiskt och behöver inte vänta i bilkö. Jättebra!

Vi har också fått veta att våra grejor från Sverige har kommit och vi har bestämt att de ska levereras på måndag förmiddag. Kanoooooon!!!

Vi har äntligen lyckats få iordning alla papper den onda damen på skolexpeditionen ville ha, så nu är gossarna inskrivna på skolan och vi var där på Öppet Hus idag. Vi har träffat killarnas fröknar och sett deras klassrum, så vi vet var vi ska lämna dem på måndag morgon.

Jag är förmodligen mer nervös och orolig än killarna själva och kommer nog lipa när vi har lämnat dem på måndag.

Ikväll tänkte vi gå ut och äta, för att fira att det äntligen börjar hända grejor här. Fler nyheter kommer snart på en dator nära dig.

2 kommentarer:

Helena sa...

Skönt att det börjar hända bra saker! Spännande med killarnas skolstart. Fast jag undrar mest om hattpinnarna har kommit? ;-) Kram!

AnnaA sa...

Skönt att det börjat ordna sig med det mesta. Trots att vardag kan vara tråkigt så är det också skönt att veta hur varje dag kommer att vara... Hoppas ni kommer att trivas!! :)