2006-08-22

Sim, sim

Åkte till poolen och simmade ett par längder efter att jag lämnat killarna på skolan, men det blev inte så många. Att simma är verkligen ett av de tristaste grejer man kan ta sig för. Faktiskt.

Gick runt lite i poolområdet och kollade läget, killarna kommer älska det här stället! Sen räddade jag en liten groda ur barnpoolen, han såg väldigt trött ut som om han kavat runt där hela natten utan att kunna komma ur vattnet.
Inbillade mig i allafall att jag gjort en god gärning.

På söndag fyller Lill sex år och vi ska åka till Disneyland över helgen som en överraskning. Det ska bli roligt, men jag är lite orolig eftersom det ju är så vansinnigt varmt. Det är lätt att man inte dricker tillräckligt när det är sådär hett och så måste man ju dessutom springa på toan hela tiden eftersom åtminstone Lill är född med världens minsta blåsa...

Nåväl.
Massor av foton och annat kommer efter helgen.
Nu ska jag packa upp lite fler lådor.

PS. M! Grattiskortet du skickade kom igår!

2 kommentarer:

Sussi sa...

Hej,

Brukar läsa din blogg som jag tycker är bra. Det är kul att läsa om ert nya liv i USA. Jag och sambon är lite sugna på att flytta till något engelsktspråkigt land ett tag, får se om vi vågar.

Ida sa...

Ser i fotodagboken att du kollar på TLC - I love TLC! Har följt många kul grejer där under maj-juni, men de tog sommaruppehåll och nu har vi stängt av vårt tv-abonnemang i ett desperat försök att spara lite dollar... Jag gillade dock Shalom in the home massor!!
stor kram