2007-01-08

Första riktiga veckan hemma

Dagarna går och snart är allt tillbaka till det normala igen.
Idag är sista dagen på killarnas jullov och imorgon är det dags att gå till skolan igen. Nytt för i år är att de inte längre ska åka bil till och från skolan, utan det är skolbussen som gäller från och med nu. Vi har ända sedan början haft detta som mål, att killarna ska åka bussen själva och att jag bara behöver lämna och hämta dem vid bussen.

Jag vet inte vem som är mest nervös inför detta, jag eller killarna. Men jag ska i alla fall följa med imorgon bitti och prata med busschauffören för att vara 100% säker på att det är rätt buss och sådär.

Vad händer annars denna vecka...?
Jo, jag ska hjälpa till i Långs klass på onsdag förmiddag och så ska jag träffa några av de andra Svenska Skolan-lärarna på torsdag förmiddag. Vi ska fixa en hemsida, det har inte funnits någon ordentlig sida hittills och det vill vi såklart ändra på.

Jag ska plocka undan julsakerna också och städa. Det behövs verkligen, kan jag meddela. Och så är det ju det eviga tvättandet och strykandet förstås.

Om jag mot förmodan skulle få en stund över så har jag rätt många inspelade "Star Trek Voyager" -avsnitt inspelade som jag inte har hunnit kika på ännu.

Nu ska jag lägga in några bilder i fotodagboken, från vår fina promenad i lördags och killarnas dopp i poolen från igår!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan
Ser härligt ut på korten, så ni bor vid havet?
Hopps det går bra med bussen, så du kan få lite tid över.

Ha det bra/Anita

Sussi sa...

Hej,

Jag brukar läsa din blogg regelbundet. Nu ska jag och sambon flytta utomland, först Europa och sedan ev USA så då känns det extra kul att läsa din blogg.

Ha de!

Anne-Marie sa...

Vilka fina bilder på blommor och natur. Var på besök i Miami för några år sedan i november och tyckte det var underbart att bara kunna gå i T-shirt. Det var en av de bästa sakerna med att bo på Hawaii - att slippa vinterkläder.
Har kollat litet på dina smyckesbilder. Verkligen fina!