2007-01-04

Home at last

Nu är vi äntligen hemma, efter en tröttsam resa. Att vimsa upp flera timmar före gryningen är inget jag gillar, särskilt när vi tillåtits sova till åtta-nio på morgonen varenda dag under vår Sverigevistelse. Men fem minuter över fyra väcktes jag av en överdrivet glad trudelutt från min mobil som förkunnade: "nu är det dags at gå upp!".

Dusch, yttepyttelite frukost, sista packningen, borsta tänderna, har vi allt nu då, checka ut, ta bussen, på med er nu då, var det alla väskorna?, framme vid flygplatsen, knöla in alla jackorna i våra väskor, checka in väskorna, vänta tills det var dags att boarda flyplanet, J upptäcker att hans plånbok är borta tio minuter innan planet ska lyfta, han får springa och hämta den glömda plånboken där man röntgar alla väskor ni vet och sen bar det av.

Bytet i Frankfurt gick smidigt även om det var galet mycket säkerhetskontroller med påföljande långa köer. Vi blev minst tjugo minuter försenade för att folk stod i de oändliga köerna och inte hann fram i tid. Vi kunde smita förbi tack vare J´s guldkort.

Resan Frankfurt - Miami är inte mycket att orda om. Jag sov mest, Lill och J sov lite och Lång sov ingenting. Märkliga unge! Men det fanns film att titta på, Nintendo DS-spel att spela och cola att dricka så honom gick det ingen nöd på.

Nu är vi hemma efter att ha sovit någorlunda en natt, både killarna och jag vaknade klockan fem, J sover fortfarande vilket tyder på att han varit vaken större delen av natten.

Jag har jättemånga bilder att ladda ner, bland annat en EFITdag. Jag har dessutom börjat ta ett kort om dagen som sedan ska framkallas och sättas i en pärm. Det blir nog bra.

5 kommentarer:

mallan sa...

Kul att du är tillbaka :) Har saknat dina inlägg om "allt & inget" :)

Härligt att ni hade det bra, ser fram emot att kika på alla foton :)

katten Emma sa...

Hejsan
Skönt att resorna gått bra, hoppas ni hade det bra i Sverige.
Men nu är ni ju hemma i värmen i allafall, måste vara skönt.
Önskar forsatt gott nytt år

Anonym sa...

Oh! Nintendo DS är bara bäst! Tycker "mina lill och lång" också
/Cecilia

Anonym sa...

Fina bilder (som vanligt). Gillade förresten det svarta smycket med lite vitt i som din mamma hade på sig på en av bilderna, nog säkert nåt du gjort :) Jättesnyggt på henne.

/utvandrar-Anne

Anne-Marie sa...

Roligt att se bilder från Stockholm och Sverige. Men man kan undra om det verkligen är december - såg mer ut som en vårdag. Blir litet avundsjuk att du har så varmt nu i Florida. Här är det kallt och litet snö.