2007-03-28

Fint besök från Sverige

Våra besökare från Sverige har nu varit här några dagar och vi har hunnit med en hel del. Vi har spelat en hel del kort, jagat alligatorer i Everglades och varit på sightseeing i Miami till exempel. I morgon drar P&S vidare till Turks and Caicos, där de ska semestra i en vecka för att sedan komma tillbaka hit ett par dagar innan det är dags att resa hem till Sverige igen.

Det finns många nya bilder i fotodagboken också, bland annat från påsklunchen med Svenska Skolan som fick intas ute i en park eftersom det blivit missförstånd med datumen. När vi kom till skolan höll de på att lägga om golven så där kunde vi inte vara... Som tur var hade vi strålande fint väder och det fanns en fin park i närheten som vi kunde vara i. Jag skulle inte bli förvånad om ungarna vill vara där varenda gång i fortsättningen...

När det snart är påsk måste man ju pyssla lite också och vi
gjorde kycklingar. Här är grabbarna Grus som målar sina fjäderfän...

4 kommentarer:

Desiree sa...

Låter som om ni har varit med om en massa spännande och roliga saker. Vilka söta pojkar du har. Är de tvillingar? (De ser väldigt lika ut).

Everglades är vi sugna på att åka till.

Annika sa...

Vad trevligt med lite sverigebesök. har hört att Turks and caicos är helt underbart!
Kul med svenska skolan och påskpynt! Fin bild!!!

Anne-Marie sa...

Vad trevligt det måste vara att få besök från Sverige. Det skulle jag inte ha något emot efter de senaste veckornas upplevelser.

Anonym sa...

Vilket spännande liv ni lever! Ni verkar göra så himla mycket roliga saker... Tänk att åka på alligatorjakt eller att nästan ha dem i trädgården...