2007-04-09

Slut på ledigheten

Nu är det slut på ledigheten även här i soliga Florida.
Killarnas springbreak är över - även den lilla extra dagen vi fick när lärarna har planning idag. J har jobbat idag och jag och killarna har tagit det lugnt här hemma och inte gjort något särskilt alls. Jag har bara pliktskyldigast tagit ett ta med dammsugaren och kikat lite i min finfina kokbok efter lite nya recept att testa framöver.

Imorgon ska jag ta en sväng till SuperTarget för att handla mat och så ska jag kolla på ett par nya solglasögon. Lill hade sönder mina andra när vi var på Disney World. Illbattiga unge! Jag köpte dem när vi var nere i Key West, men nu ligger de i en soptunna i Orlando. Morr.

Nåväl. Vi har ett presentkort på 20 dollar i affären där J köpte sina nya solbrillor, så jag ska väl kunna komma undan lite billigare än annars.

Den här veckan händer det saker varje dag, inte så stora händelser i och för sig men ändå...

Imorgon ska Lång på utflykt med klassen (jag har glömt vart, men jag har i alla fall ordnat matsäcken åt honom, vilket är en prestation i sig. Jag brukar vanligtvis komma på det samma morgon och måste panikfixa något på en kvart.)

På onsdag ska Lång till fotdoktorn, vi får se hur det går. Han har växt ut både skenor och sandaler så det är hög tid nu.

På torsdag är det bookfair i skolan, så jag ska möta upp med Långs klass och se om det finns några böcker vi vill köpa. Nästa vecka är det Lills tur att gå dit med klassen och såklart ska jag med då också. Annars blir det ledsna miner...

På fredag ska J och jag träffa vår finansielle rådgivare (det låter väl som om vi har en massa stålars, men så är inte fallet). Han berättar om hur pensionerna här fungerar, vilka sparformer som finns och sånt som vi som nyinflyttade inte har en susning om. Han babblar mycket, vi sitter mest och lyssnar och så nickar vi någongång ibland för att visa att vi förstår.

Sen är arbetsveckan slut och det är helg igen.
Vi har inga planer för lördagen men på söndag är det Svenska Skolan igen.

Så ska vi har det. Har ni några planer för veckan?

Andra bloggar om:
, och .

2 kommentarer:

Matildas fikarum sa...

Jag måste tillbaka till jobbet imorgon efter fem dagars ledighet. Ungarna här i Sydney har sin påsklediga vecka den här veckan, så det blir tomt på skolbarn på bussarna.

Desiree sa...

Du har nu blivit utmanad av mig. Tåget har nått det soliga Florida. Kolla in hos mig för instruktioner och regler. Ha det bra!