2007-05-31

Jetsetliv

Vissa lever minsann ett jetsetliv utan dess like.

Lills klass hade sitt "end of the year-party" igår, med god mat, lekar och annat kul.
På eftermiddagen var både Lång och Lill bjudna på party av Långs tjejbästis S. Partyt hölls på Dave & Buster´s i Dolphin Mall. Kortet nedan visar ingången till shoppingcentret.Det lilla jag hann se av Dolphin Mall verkade väldigt lovande, så även om det är en bit att köra så tror jag säkert att vi kommer att åka tillbaka dit i sommar för att kolla närmare. Dave & Buster´s var en hit bland de små. De fick ett kort som var laddat med ett antal poäng som de fick spela för. Lyckades man bra fick man kuponger som man sedan kunde lösa in och köpa saker för. Till skillnad från Chuck E. Cheese var det inte så mycket skräp som man kunde köpa, utan en hel del bra grejor. Jag lyckades till exempel stjäla 100 poäng av Lill för att köpa ett nytt shotsglas till vår samling. Sweet.

Ett par bilder från gårdagen finns i bilddagboken.

Andra bloggar om:
, och .

1 kommentar:

Annie alias UFOt sa...

Glitter och glamour all the way, förstår jag ;-)

Jag lever också med packningsångest för tillfället, men för min del är det ju HELA SKITEN(hemmet) som ska packas ihop. Lyckligtvis har vi flyttgubbar som packar åt oss, men jag håller på att sortera ut, saker som ska slängas, som kan ges bort, som jag inte vet om jag ska behålla eller inte....suck.

Eftersom själva bohaget inte väntas till Tyskland förrän i typ augusti har jag svår ångest över vad som ska med i resväskorna till Sverige. Men nu har jag bestämt mig för att skicka ett antal paket med vanlig post från Korea till Sverige. Med allt det där jag hallucinerar om att jag inte kan leva utan (håhåjaja...)