2007-09-04

Farmor

Min farmor finns inte längre.
Vi var och hälsade på henne i somras när vi var i Sverige. Det var otroligt jobbigt då, men så här i efterhand är jag väldigt glad att vi gjorde det. Jag har letat och letat, men bara hittat ett enda foto på henne.

Det är taget 2001, vid jultid.
Sov gott, lilla farmor!

12 kommentarer:

Gabriella sa...

Beklagar sorgen..
Vad bra att du hann träffa henne en sista gång det brukar kännas bra att man har gjort ett besök som man sen kan komma i håg i hjärtat..
Kram

Petra H sa...

Åh nej, vad sorgligt. Men vad skönt att du fick träffa henne en sista gång.

Anne sa...

Inte roligt förlora sin farmor. Jag är ledsen för din skull. Men vad skönt du fick träffa henne en sista gång, det känns alltid bra för samvetet och inombords ha gjort det.

Desiree sa...

Beklagar verkligen sorgen. Men glad att du fick chansen att ta avsked och träffas en sista gång. Min farfar gick bort när vi åkte hit till Alabama för att kolla in stället innan vi bestämde oss. Jag är så glad att jag hann förbi och hälsa på honom en sista gång innan han gick bort.

En brasse-mammas tankar sa...

Beklagar sorgen!
Jag sa hejdå till min morfar innan jag åkte hit, han är inte borta än, men så gammal och svag att det inte är långt kvar nu. Känns så hemskt.

Anne-Marie sa...

Vad tråkigt att höra om din farmor. Beklagar verkligen sorgen. Vad härligt att du i alla fall fick träffa henne en sista gång.

Anonym sa...

Åh så jobbigt. Beklagar verkligen sorgen, måste kännas jobbigt att vara så långt ifrån en sådan här gång.
Tänker på er,
Anna i Sydney

Victoria sa...

Tack alla för era kommentarer! Ni har rätt i att det känns skönt att vi träffade henne i somras, även om vår "riktiga" farmor inte var där längre. Just nu känns det extra långt från Florida till Sverige... Kram!

Susanne sa...

Usch... beklagar verkligen. Folk man gillar ska finnas för alltid tycker jag. Men "någon" håller tydligen inte med mig för det blir aldrig så... Krampårej

Annika sa...

Beklagar sorgen, Victoria. Men vad bra att ni ändå hann träffa henne i somras.
Förstår att avståndet känns långt just nu...

Mia sa...

Beklagar sorgen. Jättejobbigt när man är så långt borta.

Många kramar
Mia i Berga

Helena sa...

Så tråkigt! Det är kämpigt när de gamla försvinner. Och extra jobbigt att inte kunna åka hem lätt som en plätt. Kram till dig!