2007-09-13

Fler foton

Som tillägg till detta inlägg, kan sägas att jag numera har en sån här i bilen. Jag tror amerikaner är mest rädda i världen för att något inte ska dofta gott...För övrigt har vi varit och shoppat inför Halloween idag. Sedan tidigare har jag köpt några prydnadssaker och många kilo godis, idag skulle det införskaffas kostymer.Jag har alltså numera en ninja och en Captain America som springer runt här hemma...

Vi åt lunch också, jag köpte mig en räkrätt som var väldigt smaskig!Andra bloggar om:
, och .

4 kommentarer:

Desiree sa...

Killarna ser helt redo ut för halloween. Oj vad lustigt att det till och med finns dofta gott grejer till bilen. I Sverige har vi ju bara den gamla hederliga Wunderbaumen men här finns det alltså moderna grejer. Lunchen såg jättegod ut.

Victoria sa...

Desiree: Jodå, de är redo minsann! De kikar in i vår garderob flera gånger varje dag, i hopp om att vi "råkat" öppna någon av de stora godispåsarna... :o)
Lunchen med räkor var jättegod och den kändes nyttig och jag var mycket nöjd med mig själv.

Annika sa...

Jösses, jag är verkligen "bakom" vad gäller alla dofter märker jag...Men absolut, om man vill ha doft i bilen, so why not???
Det enda jag har i doftväg är ett och annat doftljus.
jag har en Wunderbaum i bilen jag köpte i Finland som doftar som en dålig herrparfym, ha, ha!!! Men det står ju Finland på så,fniss...Halloween ja...BÄST att börja se sig omkring!!! Karolina vill alltid ha dom läskigaste kostymerna. Inget prinsesstuk här inte...
Kan tro att dina grabbar ser fram emot den stora (och tevliga, tycker jag) helgen!!!

Victoria sa...

Annika: Jag var runt och tittade i huset och måste erkänna att vi har såna där lukta-gott-grunkor som man stoppar in i elkontakten i varenda rum, och så någon annan sorts lukta-gott i alla badrummen... Publix och SuperTarget tjänar storkovan på mig när det gäller sånt här tydligen. Pinsamt.