2008-03-13

Fortfarande ingen modeblogg

Nej, det här är fortfarande ingen modeblogg. Men jag hamnar på såna emellanåt och ibland hinner jag inte blunda eller stänga ned sidan i tid.

Jag är alltid på jakt efter nya sidor att lägga i min favoritlista. Jag surfar runt bland mina favoriter nästan varje dag och när jag märker att någon inte uppdaterat på mycket länge, raderar jag sidan. Jag har andra saker att läsa om än samma text i två månader. Därför försöker jag hitta nya sidor att lägga dit, och det bästa sättet (tycker i alla fall jag) är att gå in på kommentarerna i någon av de bloggar jag brukar läsa, och surfa vidare därifrån. Man hittar allt möjligt kul!

Hursomhelst så trillar jag emellanåt in på en sida där innehavarinnan är extremt förtjust i kläder. Det är Dagens Outfit, kollage på kläder, skor, väskor och smycken som hon skulle vilja ha, tips på smink, schampoo och sånt där. Jag vet att det är många som tycker såna sidor är jättebra, men de är ingenting för mig.

Nu till saken: har sett på rätt så många av dessa Dagens Outfit-bilder på flera olika sidor att de verkar ha problem med fötterna. Ni vet, de står liksom med ena eller ibland båda fötterna vridna inåt!

Varför då?

Är det coolt? Knappast.
Är det sexigt? Eh? Sådär står fyra-femåringar.
Ser man smalare ut? Skulle inte tro det.
Vill man skrika "-Stå ordentligt människa, hur ser du ut?!" och kasta en ortoped efter dem? Jepp.

Andra bloggar om:
, och .

8 kommentarer:

Anonym sa...

Du är så bra!

aurorabuddha sa...

Det vill jag instamma i! Du ar bra! :o)

Victoria sa...

Mallan: "Rodnar klädsamt" Äsch då... Tack!

Aurorabuddha: Tsss! Man gör sitt bästa, hihi! Tack!

Jessica sa...

hahahaha den var kul, sa sant!!

Saltistjejen sa...

Oj, jag känner att jag är totalt "off"...! Jag surfar nog aldrig in på sådana sidor för jag har ingen bild som poppar upp i skallen på just "ståstil"...?!

Men jag kan sälla mig till resten av kören iallafall: "Du är bra!!!" :-D

Lumumma sa...

Hihihi, du är rolig Vic! Kan konsten att skriva kul! Att jag gillar modebloggar och folk som står snett med fötterna i dagens outfit hör inte hit - du skriver så bra ändå! :))

Lullun sa...

Helt underbart. På det området är vi lika som bär! :-)

JoVi sa...

*hahahha* Jag håller med! Har oxå funderat på varför dom står så med fötterna. Dessutom funderar jag på vad som är det snygga med att köpa t.ex. väskor på barnavdelningen...ok, min 3-åriga dotter gillar det, men som vuxen?!

Trevlig blogg du har! Vet inte hur jag hittade hit :)