2008-05-02

Fredagstema - Färgglatt

I maj är det Desiree i Alabama som har bestämt vilka ämnen vi ska ha som fredagsteman! Dagens ämne är färgglatt och jag har gått runt i huset och fotat lite av det ena och lite av det andra:Resterande fredagsteman är:

9:e Maj: Frukost
Vad äter ni till frukost? Äter ni samma varje dag eller olika? Gör ni skillnad på vardag och helgfrukost? Är ni kaffe eller te människor? Har ni någon speciell favorit mugg/kopp för kaffe eller te?

16:e Maj: Svalka
Snart är sommaren här med hettan iallafall för ett flertal av oss som bor i USA blir det många heta sommardagar med hög luftfuktighet. Var ni än bor, vad gör ni helst under en het sommardag? Hur finner ni svalka på bästa sätt?

23:e Maj: Skor
Vilka skor använder ni? Vilka skor längtar ni efter att använda till sommaren? Bästa skorna/sämsta skorna? Favoritskor? Andra snygga, fräna skor?

30:e Maj: Böcker
Vilka slags böcker gillar ni? Hur mycket böcker läser ni? Favoritbok, författare?

Ovanstående text kommer också att ligga i högermarginalen på den här sidan under hela Maj månad.

Jättebra och inspirerande ämnen! Det blir svårt att komma på något bra i juni, då är det min tur!

Andra bloggar om:
, , , , och .

7 kommentarer:

Desiree sa...

Jättefin tolkning av ämnet Victoria. Du har ju många fina färgglada pärlor då du gör smycken själv. Att fota en del av världskartan var ju riktigt fyndigt! Superfint collage med massor av härliga färger. Ha en skön helg och fortsätt krya på dig.

Saltistjejen sa...

Härligt collage!!!!
Och jag visste inte att du gör smycken jälv! Skoj! Jag gjorde det rätt mycket ett tag i Sverige innan vi flyttade hit. Men nu sedan vi fått Lipton kan jag inte sitta med pärlor och sådant längre för då skulle han tro att allt är leksaker för honom...! ;-)
Men kanske kommer man ta upp denna hobby så småningom igen??

Kram!

Petra H sa...

Kul och personlig tolkning av dagens tema! Och vilken färgglad karta du har, så många färger är det inte i min atlas :-( Vad gör du med garnen - syr du också, eller används dem för att trä pärlorna på? (nyfiken i en strut...)
Trevlig helg!

Victoria sa...

Desiree: Ja, jag tyckte att pärlorna hade en självklar plats i collaget, och det blev ju roktigt bra! Bilden på kartan är från Långs jordglob som han fick i julas.

Saltis: Det tycker jag att du ska göra, det är så skönt för hjärnan att sitta och pyssla med de små, små pärlorna. Man får ta sig tid helt enkelt.

Petra H: De där broderigarnerna ska jag använda till ett nytt projekt som jag grunnat på ett tag. Fotobevis kommer när jag har gjort klart mitt första "verk"! :o)

Marianne sa...

Vilket fint collage! Verkligen färgglatt! Visste inte att du gör smycken, jag förstår att det är en avkopplande syssla. Ska bli roligt att se bildbevis på ditt nya projekt med garnerna! Så fina färger ...

Skynda dig nu att bli riktigt, riktigt frisk!

Simone sa...

Alldelse fantastiksit fint kollage du fått ihop.

Lullun sa...

Det kan man deffinitivt kalla färgglatt!! Fint. :-)

Håller tummarna för att du får till några bra ämnen till nästa månad. :-)