2008-05-01

Tack för alla gulliga kommentarer!

Nu har jag ätit mina tabletter i två dagar och det känns redan mycket bättre. Det är bara lite hosta, snuva och det eviga öronsuset kvar. Men det ska väl ge med sig vad det lider.

Här är en bild från igår:Pigge-pigge-pigge-pigge-pigge-pigge-lin!

6 kommentarer:

Desiree sa...

Skönt att höra att det äntligen börjar vända och din allvarliga förkylning börjar ge med sig. Toppen att du redan börjar må lite bättre.

Saltistjejen sa...

Härligt att se att det vänt!!! Det är alltid så hemskt att känna sig sådär dålig så länge. Bra at din medicin verkar hjälpa! Kram och frtsätt krya på dig nu!

Jessica sa...

Det var bra!!

Marianne sa...

Å vad skönt att du börjar må bättre! Glöm nu inte att ta det lugnt i alla fall. Och laga inga stora middagar, man kan gott äta hemkörd mat ibland!

Petra H sa...

Du ser nästan oförskämt pigg ut för att nästan ha haft lunginflammation ;-) Säger som de andra, ta det lugnt i början och hoppas att killarna kan pyssla om dig i helgen.

Victoria sa...

Desiree: Ja, det var äntligen på tiden!

Saltis: Tack och kram tillbaks!

Jessica: Jajamen! ;o)

Marianne: Alldeles riktigt, och halvfabrikat är inte heller så illa! :o)

Petra H: Det ska jag göra. Det är ju Mors dag här i USA på söndag och det blir väl som vanligt (nej nu var jag elak) att jag får fixa min egen present om jag vill ha någon... ;o) Men lite ompyssling kanske de kan fixa, de små liven...!?