2008-06-13

Fredagstema - UTSIKT

Dagens fredagstema är UTSIKT och om sanningen ska fram valde jag det därför att jag misstänkte att jag vid det här laget borde ha en hel del bra foton på allehanda utsikter från veckan här på Kaua´i.

Men, jag börjar med det första fotot jag tog på utsikten på baksidan hemma i Florida:

Det var mitt på dagen och varmt så in i bängen när vi kom till det här huset. Vi gillade utsikten direkt. Det finns inget bättre än att bo vid vatten!

Här är utsikten en tidig morgon, om jag står vänd åt vänster på vår lilla uteplätt:


Och här ser ni utsikten åt andra hållet, en sen kväll:


Och så kommer här ett gäng utsiktsbilder i snabb följd från våra dagar hittills på ön:

Här är min utsikt över Wailua Beach. Härliga vågor och varmt solsken.


Lång och jag vid en av de många utkikspunkterna på vår väg upp mot Waimea Canyon.


Här är vi uppe på toppen och kikar neråt havet och Waimea Canyon från ett annat håll. Molnen går så lågt att de nuddar bergstoppen.


Här är vi vid Spouting Horn, som jag nämnt i ett tidigare inlägg. Just den här bilden visar inte Spouting Horn, utan utsikten åt andra hållet.
Havet. Det är grejer det.


Här är killarna nere på Lydgate Beach, där de först uppfann leken "inte-nudda-vattnet". Stranden är jäätelång och väldigt fin, men det är stora vågor och starka strömmar, så det är inget för en barnfamilj.


Här sitter jag under ett träd på stranden nedanför vårt hotell. Stranden är relativt liten men fin och vågorna är lagom höga för att det ska vara roligt att leka samtidigt som det inte är särskilt farligt.


Och till sist, utsikt över poolen på kvällen, med alla lampor och facklor tända. Det är vackert.

Andra bloggar om:
, , , och .

6 kommentarer:

Fritt ur hjärtat sa...

Vad härliga bilder, de ni har hemmaomkring och också semesterbilderna. Det är något med vatten, det kan man nog konstatera efter att ha läst andras och publicerat ett eget UTSIKT.
Ha en bra helg.

Desiree sa...

Otroligt fina bilder! Jag vill också till Hawaii nu!!! Jag är glad att ni verkligen verkar ha fått en riktigt toppen semester hittills. Håller med dig om att det är vackert att bo vid vatten. Superfina foton från ert hem och kanalen både morgon och kväll. Otroligt vackert ljus. Så läckert att ni också har alligator som bor där i kanalen. Ha det fortsatt underbart skönt på Hawaii.

Marianne sa...

Ja, vilka utsikter! Rena paradiset. Verkligen. Men du, är det alltså i vattnet på den första bilden ni har alligatorerna?

Hoppas ni får lika härligt på Maui!

Annika sa...

Jättebra tolkning på temat utsikt.
Jag vill också åka till Hawaii, har aldrig varit där...

Petra H sa...

Så vackra kvällsbilder från ert hem! Jag gillar också bilden på pojkarna och trädet!
Nu är ni redan på väg hem tror jag, men hoppas att ni alla känner er utvilade och tänk, sommarlovet har ju bara börjat!

Petra H sa...

Nej, nej, jag menar att ni är på väg till Maui ;-) hi hi, läste inte riktigt ordentligt. Hoppas att det blir lika bra på den ön!!