2008-06-11

Rapport från Kaua´i, 2

Idag har vi tagit det lugnt, tog hyrbilen och kikade i lite affärer nära stranden vi var på i förrgår. Sen åkte vi till en annan strand i närheten, jättestor och nästan inte en människa i sikte! Killarna lekte "inte nudda vattnet" och blötte såklart ner sig totalt... Jag filmade en liten snutt:Andra bloggar om:
, , , och .

3 kommentarer:

Marianne sa...

Så härligt allt låter och ser ut! Rena paradiset, som det ska vara på Hawaii! Den där poolen ser inte dum ut! Men vad konstigt, ingår inte frukosten i hotellpriset? Det kanske det inte gör i US?

Fortsätt njuta och hoppas ni kan sova ordentligt snart!

Desiree sa...

Sitter här på jobbet och drömmer mig bort. Önskar att jag också fick vara på Hawaii. Det där med snirkliga vägar och att åka sakta känner jag igen. Då vi var på Maui åkte vi till en stad som heter Hana och oj vad den vägen var kurvig och snirklig. Det var nära att jag blev åksjuk och fick säga till C att köra långsammare. Ha det fortsatt underbart.

Saltistjejen sa...

Åååååå!!! Jag har inte haft tid att kolla bloggarna så mycket den senaste tiden eftersom vårt liv blivit så tumultartat sedan Ella bestämde sig att komma till världen. Men nu ser jag att ni är på "min Paradisö"!!!!!!
Jag och M var till Kauai på "smekmånadsresa" (typ ett år efter att vi gift oss...) och det är en helt fantastisk plats!!!! Jag ÄLSKADE den!
Om ni inte sett Napali Coast så MÅSTE ni göra det! Det var den vackraste plats jag någonsin sett!!!! Man kan antingen ta en båttur och se den från vattnet, eller vandra där (vilket är den vackraste vandring jag någonsin gjort) eller flyga helikopter och se den från luften.
Haha, vi gjorde alla de tre sakerna och det var helt otroligt!!!! :-)Helikopterflygning är faktiskt ngt jag rekommenderar. Att flyga över både Napali Coast samt genom Waimea Canyon var såååå coolt! Jag minns inte vad det kostade men det var definitivt värt varenda cent! :-)

Snorklingen är också jättebra! Och det finns många bra restauranger också!

Mmmm, nu blev jag helt sugen på att åka dit igen...

Massor med kramar!!!!
Passa på att njuuuuuta! Kauai ÄR helt underbart!