2008-06-18

Senaste nytt från Maui

Nu har vi varit på Maui i dryga fyra dagar och vi gör inte mycket nytta... :o)
Resan gick bra även om vi var mer än en timme försenade.
Vi har varit uppe på en vulkan och tittat på utsikten. Vulkanen är inte aktiv just nu, senaste utbrottet var 1790, så någon lava såg vi inte till killarnas besvikelse. Vi var så pass högt upp att vi var ovanför molnen, det var cool (och kallt!). Den högsta punkten var 3055 meter.Vi har också varit på en Luau nära hotellet, med traditionell dans och middag. Det var trevligt, men jag kan helt ärligt säga att om jag inte hör mer hawaiiansk musik så länge jag lever så är jag inte ledsen. De här två veckorna nonstop räcker bra, tack så mycket. Killarna tyckte nog att tatueringarna de fick var den stora behållningen av den kvällen...I går tog vi bilen och åkte och tittade på några vattenfall där man kunde bada. Vattenfall var i och för sig att ta i, det var ganska lite vatten, men man kunde bada i poolen under och det var färskvatten som är en trevlig omväxling till havsvatten eller hotellpoolen.Idag ska vi ut på en katamaran och snorkla. Vi hoppas på att få se havssköldpaddor och mycket fina fiskar!

Andra bloggar om:
, , , och .

4 kommentarer:

Camilla sa...

Har det inte gått lite väl långt när man börjar drömma om personerna bakom ens favorit blogg ????

Ja.... i natt drömde jag iallafall om dig och dina söner. Jag var typ på besök hos er *fniss* ;)

Marianne sa...

Ökenlandskap i kratern. Så om ni undrar hur det ser ut i Sahara, så är det ungefär så. Fast inte lika molnigt då.

Fortsätt vara onyttiga! Och njut!

Desiree sa...

Superfina bilder igen. C provade att bada i någon av de där vattenfallen men jag kommer ihåg att vattnet där var riktigt kallt. Det såg bra ut på bild men han blev ganska frusen. Kul att ni åkte upp till vulkanen. Var det Haleakala (vet inte om man stavara det så)? Ofta råder det ju dimma högst upp så man får ha tur och se till att vara där riktigt tidigt om man vill undvika dimman. Ha ha ja Hawaii musik kan nog gå en på nerverna efter ett tag. Thailändsk pling-plong musik är samma sak.

Lullun sa...

Jag har inte varit någon stor Hawaii-drömmare i mina dar, men nu har du deffinitivt fått mig att vilja sticka iväg redan i morgon med dina inlägg och foton! Kanske jag kunde hitta en sista-minuten-biljett dit istället för till tilltänkta medelhavet *hihi* (Fast lite lååång resa skulle det nog bli, speciellt för barnen, då vi ju bara kan flyga till Köpenhamn för att komma från Grönland. Tala om att flyga jorden runt... ;-) )