2008-07-26

Bad och punktering

Idag har vi inte gjort något särskilt, vi hann med en liten tur till poolen innan de stängde pga annalkande åska. På väg hem märkte J att bilen drog åt höger, och mycket riktigt:


Skit också. Punka.

Annars inget nytt. Jo, jag hittade ett mystiskt brev adresserat till mig själv i garderoben häromdagen:Jag misstänker att Josse och Susanne har ett likadant brev till sig själva någonstans i sina gömmor, fast jag kan missta mig förstås. Men jag får ju öppna det i november, så då får jag veta vad jag skrivit till mig. Spännande!

Jag har förresten lagt in några nya bilder i fotoalbumet. Jag har varit sorgligt dålig på att fota nu i juli. Jag borde skämmas.

Andra bloggar om:
, , , och .

6 kommentarer:

Josse sa...

Hjälp, jag har inget minne av ett sånt brev till mig själv!? Hm...

Saltistjejen sa...

Oj punktering var inte så skoj. Men brev till sig själv i garderoben! DET verkar spännande!!!! :-)

Jag gav förresten ett förslag till din nya blogg (i det inlägget) men vet inte alls ifall du gillade det??
"Settled in Seattle"

KRAM!!

Desiree sa...

Inge kul med punka. Det där brevet till dig själv verkade dock spännande speciellt om du glömt vad som står i det. Ha en fortsatt bra helg.

Victoria sa...

Josse: Ja minns nog fel, jag hade för mig att det var något litet "projekt" vi hade för ett par år sedan men det är väl något annat då.

Saltis: Ja, ett hemligt brev är spännande, jag har verkligen ingen aning om vad jag skrev i!! Jo, jag såg förslaget, tack så mycket!

Cecilia sa...

Hittade också ett brev till mig själv härom veckan. Jag måste vara en besvikelse för mitt forna jag.

Susanne sa...

Åh nej! Jag minns ingenting om detta! Jag har i och för sig tappat minnet förut så det vore inte konstigt om så är fallet just nu också... men jag troooor att jag inte är så inblandad i detta. Men det hade varit kul om jag vore det för jag skulle gärna hitta ett sånt brev jag också. Ska leta lite, man vet aldrig... He he! (undrar var jag skulle ha gömt ett sånt brev....)

(Nu ser jag att Josse inte minns något heller... så det är nog inte så att vi är inblandade...)