2008-07-23

Flytten

Nu när vi planerar att flytta till Seattle nästa år tänkte jag att jag inte gärna kan ha ha kvar bloggen som den är, "SunnySwede" passar inte riktigt i Seattle där det enligt ryktet regnar häftigt mycket. Dessutom kanske det vore bra att förnya sig lite?!

Därför sitter jag här och funderar över ett bra namn på den nya bloggen.
Är det någon som har ett bra förslag?

Mitt enda förslag hittills är "Sweet Seattle", men det känns lite långt (dessutom känns det lite som om jag härmar Desiree). Kanske något kortare och mer kärnfullt, som.... ja nu kommer jag inte på nåt såklart. Fast det kanske inte ska vara en titel på engelska, "Sömnlös i Seattle" kanske kan vara något?

Det kanske kan tyckas att det är att vara ute i lite väl god tid att fundera över det här nu, men det kan ta tid att komma på det där riktigt braiga namnet och jag vill inte bli sittandes i sista sekunden och bara ta det som finns tillgängligt just då (det är VIKTIGT det här förstår ni). Dessutom hade jag gradvis tänkt fasa över till den nya bloggen när våra planer blir mer konkreta, när vi börjar fundera över hus, jag börjar med att gå igenom alla våra flyttkartonger osv. En tid blir det säkert bloggande på bägge ställena innan jag slutgiltigt går över till den nya bloggen.

Hursomhelst; har du någon briljant idé om vad bloggen kan heta, kommentera och du har min eviga tacksamhet!

Andra bloggar om:
, , , och .

7 kommentarer:

Desiree sa...

Jag förstår att du vill byta namn. Jag hade också de där funderingarna när det ett tag verkade som vi var på väg att flytta till Kalifornien. Du får gärna kalla din blogg för Sweet Seattle om du vill. Jag tar absolut inte illa upp. Jag ska fundera och se om jag kommer på några andra bra förslag till dig. Just nu funderar jag bara i banorna som West Coast life. Något namn som anspelar på kustliv, västkusten, Stilla havskusten. Jag får som sagt fundera vidare och det gör jag gärna. Ha en bra dag.

Victoria sa...

Desiree: Åh, vad bra att du funderar på det, tack snälla! Det är så lätt att man hamnar i samma tankebanor hela tiden och inte kommer på nåt som duger alls. Kram!

Saltistjejen sa...

Hm knepigt att hitta ett namn man gillar. Men jag ska också fundera lite. Inte för att jag är så bra på att komma på namn men jag ska iallafall försöka komma på något.
det första som korsade mitt huvud var "Settled in Seattle" eller ngt ditåt. Eftersom ni ju flyttar dit från annat ställe så kanske det skulle passa??
Men jag ska fundera vidare.
KRAM!

Victoria sa...

Saltis: Tack, det var ett bra förslag! Kram!

Petra H sa...

Hi hi, jag hamnade av en händelse på din nya blogg eftersom jag råkat klicka på ditt namn ovanför din kommentar på ett av Desirees blogginlägg, hamnade på din profilsida på blogger och blev nyfiken på din nya blogg! Jättespännande att ni ska flytta vidare till en annan del av USA i framtiden.

Victoria sa...

Petra H: Ja just det, den syns ju där! Jag gjorde den direkt när jag kom på idén, kunde inte vänta fast det är nästan ett helt år kvar tills vi (kanske) flyttar dit. Knasigt. Jag vet fortfarande inte vad sidan ska heta, jag har namngivit den lite provisoriskt sålänge.

Petra H sa...

Jag tyckte förresten att Saltis idé var kul - att spinna vidare på Sleepless in Seattle på något sätt, men Settled in Seattle kanske låter som ni planerar att stanna där för alltid (och förhoppningsvis kommer ni ju inte att vara sömnlösa när ni väl flyttar dit!?)... Som sagt, du har ju tid att tänka och ändra namnet flera ggr ;-)