2008-08-20

Första dagen i skolanMan kan lugnt säga att det inte var en pigg kille som petade i sig sin frukost imorse, så här första dagen på nya skolåret.

Lill fick sova lite till eftersom han har haft hög feber i natt och får stanna hemma idag.

Andra bloggar om:
, , , och .

4 kommentarer:

Desiree sa...

Hoppas att Lill kryar på sig. Förstår att det käns lite segt att börja gå till skolan igen. Själv tycker jag att det är lite småsegt att vara tillbaka på jobbet igen efter två veckors semester. Hade gärna haft semester några veckor till. Men jag kan dock se fram emot Labor day som är 1 september. Ha det bra och hoppas att det värsta regnandet från Fay nu har passerat.

Saltistjejen sa...

Hoppas verkligen att det inte blir alltför tungt med morgnarna framöver. Jag vet hur lätt man får in vanan med sena morgnar när man är ledig. Fast jag mninns att jag tyckte det var rätt skoj att börja skolan också efter sommarlovet. Träffa vännerna igen och så.
Hoppas även att Lill blir bättre snart.
Kram!

Marianne sa...

Lycka till med nya skolåret! Hoppas det blir lite piggare morgnar framöver. Och hoppas att Lill kryar på sig riktigt fort!

Vilken klass är det, förresten?

Victoria sa...

Desiree: Tack, han är mycket piggare idag så det blir nog skola imorgon. Hoppas att inte Fay kommer in över er - fast lite regn kanske inte hade skadat?! :o)

Saltis: Jag minns också att det var kul att komma tillbaka och träffa alla igen. Problemet är bara att de ju inte kommer tillbaka till samma kompisar som förra året, klasserna blandas varje sommar.

Marianne: Ja, det gäller att få dem att gå och lägga sig tidigare och inte "nattuggla" så mycket som bi gjort hela sommaren... Lång börjar i fyran och Lill i tvåan. Stora killarna!