2008-08-20

Lite regn och blåst

Stormen Fay blev inte något särskilt oväder, åtminstone inte här hos oss. Några träd välte, det blir ju lätt så när till exempel de stora fikusarna med sina enorma kronor och ytliga rötter blir utsatta för ordentliga vindar.

Vi vaknade ett par gånger under natten mellan tisdag och onsdag av att det regnade häftigt och det kom några ordentliga vindbyar, men det blev aldrig otäckt och killarna sov sig igenom alltihop.

På dagen hade det lugnat ner sig betydligt och jag gick ut och tog en liten film på blåsten, så ser ni att det inte var så farligt alls:Andra bloggar om:
, , , och .

5 kommentarer:

Saltistjejen sa...

vad skönt att det inte blev så illa som man först befarat! Så läskigt med naturens makter som verkligen kan få en att känna sig liten.
Kram!

Marianne sa...

Säger som Saltis: Skönt att det inte blev värre!

Vilken bra film, jag blev lite sval av att höra plasket och suset! Den ska jag se om när jag blir för varm!

Fundersam Cecilia sa...

Lyckostar säger jag bara.Här regnar det och blåser för tredje dagen i rad nu och det svämmar över lite här och var.Det är ingen ände på stormen vad det verkar.

Annika sa...

Hoppas den drar bort nu då, och att den inte blir en sk bumerangstorm som kommer tillbaka.
Mot naturens makter har man ju inte mkt att sätta emot.

Desiree sa...

Jag har tänkt på dig när det gäller Fay och hoppas att regnet inte ska spola bort er eller blåsten blåsa iväg er. Skönt att höra att både ni och huset är välbehållna även om ni har fått uppleva ett rejält oväder. Känns som om vädret makter är så mycket mer starka här i USA.