2008-08-14

Irriterande

Jag tittar just nu på "The Fifth Element" på TV och jag är SÅ irriterad på den amerikanska cencuren. De klipper hej vilt i filmer, "det får inte vara för våldsamt här, där var det för mycket blod, oj, där såg man nästan lite naket, det måste vi ta bort".

Idioter.

Andra bloggar om:
, , , och .

4 kommentarer:

annieverse sa...

Inte kul när filmer och TV-serier "massakreras" på det viset. Lite liknar det min irritation över det eviga dubbandet av filmer och serier här i Tyskland - örrrrrk :-(

Saltistjejen sa...

Haha!
Jag minns när jag såg Silence of the lambs på TV här strax efter att vi flyttat hit. och jag blev jätteförvånad när Hannibal säger till "Jodie Foster" något om att han kan känna doften av hennes parfym 8eller ngt likanden). Hm tänkte jag, var inte originalrepliken att han kunde "smell her cunt"...???
När jag senare påpekade detta för en kollega sa de att det alltid ändras i repliker etc för att ta bort "fula ord" om filmen ska visas på TV (ej kabelkanal).
Skitknäppt tycker jag!!!!

Lillie plein damour sa...

Jag älskar den filmen, visst är den bra!

Victoria sa...

Annieverse: Haha, dubbandet slipper i alla fall vi! ;o)

Saltis: Ja, det har jag också märkt, man hör skillnaden direkt när man har sett filmen förut på t ex DVD. Först trodde jag att jag mindes fel, men du har alldeles rätt i att de ändrar replikerna.

Lillie plein damour: Ja, den är jättebra! En av mina favoriter faktiskt.