2008-09-04

Fredagstema - Ett sommarminne

Äntligen är det dags för fredagsteman igen - som jag har längtat! Den här månaden är det Petchie som har bestämt vilka teman vi ska ha.
Jag kan inte hålla mig till just ETT sommarminne, det har varit en hel del roliga saker den här sommaren som har varit riktiga höjdare.

Direkt när skolorna slutade åkte vi ju till Kaua´i och Maui, det var en otroligt mysig resa!


Här leker killarna "inte-nudda-vatten" på Lydgate Beach på Kaua´i, med följden att de blev genomblöta förstås... Men roligt hade de och det var en otroligt fin strand!


Här är en bild från strandpromenaden som gick nedanför vårt hotell på Maui, det här är ganska tidigt på morgonen och det är inte mycket folk i rörelse.


I början av juli åkte jag på överraskningsresa till Sverige. Min fina syster S fyllde år och det hela blev en jätterolig resa! Här är fina prästkragar som de hade i krukor på baksidan i trädgården på Limhamn.


Vi fick rosa champagne på födelsedagen! Oooh, lyxigt!

Precis innan skolorna började igen åkte vi på en långhelg till Tampa. Vi sprang på nöjes- och vattenparker dagarna i ända och hade väldigt roligt.


Nu är killarna äntligen så stora att de kan åka flera åkturer själva utan att vare sig J eller jag måste åka med. Den här var såklart en stor favorit som de åkte flera gånger och blev genomblöta!

På det hela taget har det varit en kanonsommar!

Andra bloggar om:
, , , , , och .

10 kommentarer:

Petra H sa...

Wow, vilken härlig första bild på dina söta pojkar - man kan riktigt se hur roligt de hade!
Jag hade helt missat att du var hemma i Sverige i somras, men det var ju just när jag själv var hemma och inte hann läsa så många bloggar (då var vi ju till på köpet riktigt nära varandra i Skåne).
Trevlig helg, vi har ju båda fortfarande sommar i många månader till faktiskt!
Kram.

Fundersam Cecilia sa...

Kändes konstigt att vara i Florida på sommaren,har inte riktigt förstått att det varit sommar.Vi har ju sommar jämt....mer eller mindre.Förstår att resan till Kaua´i och Maui måste ha varit något extra.Du visade så vackra bilder därifrån.Vad tyckte ni om Tampa?
Hoppas ni får en trevlig helg och att både ni och vi slipper eländet som är i Atlanten och snurrar.

Fritt ur hjärtat sa...

Vilka härliga bilder och minnen du förmedlar! Tänk så typiskt, inte nudda vatten, *hihi* det borde kallas vem blir blötast:-)

Millan sa...

Ah vilken harlig sommar ni verkar ha haft!! Forstar att det var svart att valja ett minne darifran. Jag gottar mig at alla soliga och somriga foton medans regnet oser ner utanfor. Trevlig helg!

Nilla sa...

Sista bilder känner jag igen, för där har jag varit. Vilken lång och mysig sommar ni har haft!

Annika sa...

Härlig sommar har ni då haft! FINA bilder!
Ha en fin helg!!

Saltistjejen sa...

Å, jag och M var ju på kauai förra våren. Ojojoj, det är pradisön på jorden!!!!!
Skaulle såååå gärna vilja åka tillbkas dit någongång men det blir nog inte så. Avståndet o kostnaden väger mot.
Men vilkar härliga bilder från er härliga sommar!!!!!
:-)

Marianne sa...

Vilka superfina bilder! Det riktigt lyser om killarna i närheten av vatten, det märks att det är en höjdare.

Och ja Hawaii, vilken dröm ...

Ha en toppenfin helg!

Desiree sa...

Ni verkar verkligen ha fått ihop en riktig kanonsommar med många underbara sommarminnen. Maui är ju så vackert och underbart. Dina bilder får mig att längta dit. Du tar för övrigt väldigt bra foton. Champangefotot gillade jag verkligen. Kul att ni även fick till en Florida resa och ett besök i en vattenpark. Sådant är ju riktigt kul! Ha en skön helg.

Victoria sa...

Petra H: Jag tror faktiskt det är min favorit bland alla bilderna jag la upp - som du skriver ser man riktigt hur roligt de har! Trevlig helg!

Cecilia: Vi gillar Tampa, speciellt Busch Gardens är en favorit. Hoppas ni också får en trevlig helg och vi håller tummarna för att Ike håller sig undan!

Fritt ur hjärtat: Ja, det sa vi också, att det skulle heta "vem kan bli blötast på kortast tid..:" :o)

Millan: Du har rätt i att vi har haft en härlig sommar! Vi försöker att hitta på så mycket som möjligt nu när vi kanske ska flytta nästa år. Trevlig helg!

Nilla: Ja, det har varit ovanligt kul i sommar faktiskt. Hoppas att du också har haft lika bra!

Annika: Kul att du gillar bilderna, ska kika på dina också! Trevlig helg!

Saltis: Ja, Kauai är verkligen jättefint, jag föredrar den ön mot Maui alla gånger!

Marianne: Jag kan verkligen rekommendera att åka till Hawaii, det är en otrolig resa! Trevlig helg till dig också!

Desiree: Berömmet värmer verkligen när det kommer från någon som tar så fina bilder som du!! Hoppas att vi kommer undan alla orkaner som är på väg, hur har ni det däruppe? Trevlig helg förresten!