2008-09-03

USA är tydligen fullt av kvinnliga dumskallar

Ja, eller också försöker man på alla sätt skydda sig från stämningar.

Köpte något så trivialt som tamponger häromdagen. I paketet medföljer en nästan full A4-sida med instruktioner och bilder som visar hur man ska göra och framför allt inte göra med dessa tamponger.

Det står till exempel att man ska ta ut den gamla tampongen innan man sätter i en ny och att man måste komma ihåg att ta ur tampongen när man slutat menstruera.

Jag kan inte låta bli att undra om det verkligen har hänt att folk försökt peta i flera tamponger utan att ta ur den som redan är där, eller rent av hittar den gamla från förra mensen en månad senare...

Fast vid närmare eftertanke vill jag inte tänka på det. Alls.

Urrk.

Andra bloggar om:
, , , och .

6 kommentarer:

Saltistjejen sa...

VAA?!?!?!?!?!????
MENAR du att man sak TA UT de gamla tampongerna??????????!!!!!!
Var hamnar de annars? Trycks de upp i livmodern kanske???
Ojdå, kanske är det därför Ella kom ut alldeles för tidigt? För hon hade inte plats att växa klart i min livmoder pga ca 20 års använda tamponger som ligger där o sväller???
Vem kan man stämma sa du...??
Eller visst f-n! Det KAN man ju INTE eftersom de har de där intruktionerna. Men om jag stoppar in dem i öronen istälet då? Kanske kan man stämma ngn då??? Eller stod det i instruktionen att man inte kan stoppa dem i öronen???

Petra H sa...

Hu!! Men, du har väl läst om vad Kicki i Australien lyckades göra för nga veckor sedan ;-)
Men alltså amerikanerna fördummas ju med alla dessa instruktioner och varningstexter överallt - kanske man slutar tänka självständigt efter ett tag??

Jenny sa...

Det finns, tyvärr, flera historier om tjejer som just glömt tampongen inne (faktiskt en kompis till mig bl.a, som inte kunde förstå varför hon hade så illaluktande flytningar och gick till doktorn. Sorry, men gynekolog är just ett jobb jag INTE skulle vilja ha :-/). Hur man nu gör det, men det är väl en annan historia... Men jag tror att du har rätt i att det just precis handlar om att gardera sig för stämningar. Tyvärr. Det är sååå sorgligt egentligen. //kram och hoppas ni håller er torra från Hanna där nere :-)!

Marianne sa...

Jag minns att det på 80-talet skrevs rätt mycket om tjejer som hade glömt och blivit jättesjuka. Hur man nu kan glömma en sådan sak.

Och så den amerikanska stämningshysterin. Där tycker jag att de svenska lagarna är bra. Att man inte kan stämma folk från hus och hem bara för att man inte fattade att tampongen inte ska användas i - öronen. Haha, Saltis!

Victoria sa...

Saltis: Nej, att man kan stoppa in dem i öronen står inte, så det är nog fritt fram! :O))

Petra H: Ja, det var allt en riktig bedrift, det!


Jenny: Oj, oj, det låter inte trevligt med din kompis!

Marianne: Precis, här kan man ju stämma folk för nästan vad som helst, och iblnad får de rätt också, hur befängt det än är!!

KARLAVAGNEN sa...

Hehehe!