2008-09-28

Några nya foton

Äntligen har fotodagboken slutat trilskas och jag kan lägga upp lite nya bilder! Nu är det bara Flickr kvar som dummar sig, men det ordnar sig nog snart.

6 kommentarer:

nika sa...

hejsan

hittade din blogg via kerstins blogg. Jättefina bilder. Och jag måste säga att vi gör som du när det gäller tv...inget ses live numera för det är så skönt att kunna spola förbi reklamtjatet.
ha en bra dag

Anonym sa...

Hej på dig,tack för bra blogg .
Sitter just nu och läser en Mycket intrsessant bok om USA.
Den amerikanske sociologen C. Wright Mills påvisade redan 1956,i sin studie Makteliten(The Power Elite),Att den Amerikanska demokratin till stor del är en “Sken demokrati” detta inte på grund av någon ledarnas ondska utan på grund av att det efter andra världskriget växte fram struktur bestående av Ekonomi Militär och Politik som hade gemensamma intressen och därför växte det fram en tredelad Maktelit som var hämtad från dessa kretsar.Kan inte se att så mycket har ändrats sedan Mills skrev boken,snarare har väl det “Militär- industriella komplexet”,vuxit vad jag kan se.Tycker jag fortfarande den mest läsvärda beskrivningen av som händer i bakom kulisserna i USA!(C. Wright Mills skrev ju dessutom förbaskat bra och hade en enastående
Humor,en sällan skådad egenskap hos sociologer,så vitt jag erfarit!).Bra artiklar på Wikipedia i ämnet tycker jag.
Gå gärna in på http://sv.wikipedia.org/wiki/Elitteorin
http://sv.wikipedia.org/wiki/Makteliten och se själva!
Bra blogg.Fortsätt så!Mvh Finn Dahl

Anna sa...

Det skulle vara intressant att höra hur det går för barnen i skolan. Är skolan mycket annorlunda i jämförelse med Sverige? När man ser bilder från klassrum i USA så känns de som en färgexplosion.

Victoria sa...

Nika: Hej, vad kul med en "ny" läsare! Och spola-knappen är min bästa vän numera... :o)

Finn: Tack för tipset!

Anna: Jag får nog skriva ett separat inlägg om det, får be att återkomma i ämnet.

Desiree sa...

Nu har jag kollat in dina nya foton. Det tycker jag var jättekul. Du är duktig på att fota och jag gillar alltid att kolla på dina bilder för jag lyckas alltid hämta en hel del inspiration till egna bilder jag vill ta. Du verkar också gilla att fota mat en hel del. Det gör jag också. Jättemånga superfina bilder.

Victoria sa...

Desiree: Mat är väldigt tacksam att fota - springer inte runt och apar sig som vissa små jag känner... :o)