2008-09-14

Är det inte nyår snart!?

Kan nån förklara varför jag varje år köper en ny almanacka för nästa år redan i juli och sen knappt vill veta av den jag redan har!? Jag som var så löjligt nöjd med almanackan när jag beställde den från www.personligalmanacka.se förra året. Och den är ju så fin, blå med ljust brun text på framsidan, rutor, linjer och olika listor hitådit, precis som jag ville ha det. De almanackorna är dessutom ännu finare i år, har jag sett.

Men nu är jag otrogen med den nya, i svart skinn (åtminstone låssas jag att det är äkta, alldeles säkert är det fejk, fejk, fejk) och dragkedja på kanten så man kan lägga högar av lösa lappar i den och inte vara rädd att tappa dem, en massa små luriga fack och fickor för pengar, kreditkort eller visitkort, ett block att skriva på, oooh, I love it!

Varför är det bara mitten av september??

Andra bloggar om:
, , , och .

6 kommentarer:

Anonym sa...

hahaha, jag är precis likadan! Fast i år har jag lovat mig själv att vänta. Jag satt nämligen precis som du förra året och bara väntade ;)

Hoppas du blir nöjd med din nya. Jag tror jag ska slå till på en personlig i år igen.

Kram!

Marianne sa...

Och jag vill inte ha någon ny den här gången! Den jag har i år är så fin för det är en genomskinlig pärm med plastficka så att jag har ett eget foto som pärm. Och massor av små bra plastfickor till andra små lappar och visitkort och den är lagom stor nu när jag inte måste anteckna arton miljoner grejor varje dag.

Fast det är klart, det kanske finns en likadan till nästa år så att jag kan ha ett nytt foto ...

Kerstin sa...

Hahaha, det där verkar bekant. Jag blir som tokig när den nya ligger i händerna på mig. Man vill ju som börja använda den på en gång. Och det där med blixtlås och fickor....visst är det härligt!! ;)
Ha det gott

Victoria sa...

Mallansblog: Du är duktig du som väntar! Förra året plågade jag Anders på personligalmanacka.se redan i maj för att få nästa års almanacka, men jag fick vackert vänta ett par månader... ;o)

Marianne: Vad kul att du är så nöjd med din, visst är det en härlig känsla!?!

Kerstin: Ja, eller hur!? Man vill sitta där med en massa pennor i olika färger och fylla i och greja! Man är ju knasig.

aurorabuddha sa...

Jag med!! Jag ar likadan! Jag onskar att jag kunde hitta en som jag verkligen trivs med - jag har inte haft nagon storre lycka med det.

Jag har redan kopt skrivbordsunderlagget som ar som en kalender - min favorit! Jag tror jag ska ta en runda idag och leta efter en bok oxa, med blixtlas och fickor!

Jenny sa...

Men gör som jag; Köp en som du kan datera själv, dvs börja den dag du köper den :-). Visserligen blir året inte helt riktigt, det brukar bli mer 18 månader, men det funkar bra ändå. Nya almanackor har nånting magiskt över sig, så är det bara :-)! //kram