2008-12-07

Helgen som varit

I helgen har vi firat Långs födelsedag - en hel vecka i förskott.
Det var en förvånad Lång som väcktes med skön(?)sång på lördagens morgon, tre paket överräcktes som innehöll två TV-spel och en finfin digitalkamera.

Frampå seneftermiddagen styrde vi kosan mot Santa´s Enchanted Forest, allt enligt Långs önskemål. Man får ta stället som det är - kitchiga julprydnader, taffligt gjorda tomtar, inhängnaden med tomtens "renar" (hjortar) och slitna åkattraktioner, och bara låta sig roas och inte titta närmare på hur det ser ut.

Nåväl. Killarna gillar det och det är det som är det viktiga.

Vi har "firat" andra advent med att gå på bio och se "Bolt" i 3D, kan verkligen rekommenderas! Jag vet inte om den har haft premiär i Sverige än, men har du inte sett den med dina barn; gå och gör det! Den där hamstern Rhino är verkligen BÄST!

Ett antal nya foton från helgen finns i fotodagboken.

Andra bloggar om:
, , , , och .

3 kommentarer:

Petra H sa...

Ha ha, jag förstår att Lång blev lite paff när han blev firad en vecka i förväg ;-) Det låter som ett riktigt kitschigt ställe men kul för barnen iaf..
Kram och tack ännu en gång för utmärkelsen!

Victoria sa...

Petra H: Jepp, kitsch var ordet, ju fler grälla lampor som blinkar, desto bättre! Jeeez!
Kram!

Desiree sa...

Kollar så gärna in dina nya foton i fotodagboken då du tar så mycket fina bilder. Låter som det blev ett riktigt trevlig födelsedagsfirande i förskott.